counter

Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα που αντιμετώπισε! "Θυμάμαι να μου φεύγουν τούφες από τα μαλλιά μου"

Τις δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, στις οποίες ανέφερε ότι έχασε μέρος από τα μαλλιά της, μετά από τον κόβιντ, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το Super Κατερίνα, η οποία και αποκάλυψε ένα προσωπικό της βίωμα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια στον αέρα, όταν ήταν μαθήτρια Λυκείου και πιο συγκεκριμένα την περίοδο που έδινε Πανελλήνιες, είχε τόσο άγχος που της έπεφταν τούφες από τα μαλλιά της.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η ξαφνική αδιαθεσία της παρουσιάστριας! "Συγγνώμη, ζαλίζομαι..."

 

«Κι εγώ το έχω βιώσει στο παρελθόν, όταν ήμουν κορίτσι. Ήταν τότε που έδινα Πανελλαδικές και είχα και πάρα πολλά ψυχοσωματικά που έπρεπε να αντιμετωπίσω τότε, όπως και πάρα πολλά παιδιά. Ήταν και οι χρονιές που δίναμε τα 13 μαθήματα. Θυμάμαι να κάνω έτσι και να φεύγουν τούφες. Δηλαδή, σε περιόδους άγχους, πάρα πολλές γυναίκες χάνουν τα μαλλιά τους. Τώρα δεν μιλάμε για ασθένειες κλπ. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη και να είμαστε καλά γιατί τώρα και βάζεις και βγάζεις και είναι το λιγότερο που θα πρέπει να μας απασχολεί... Να 'μαστε καλά!», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR