counter

Ξέσπασε δημόσια η Ρούλα Κορομηλά για τον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα

Ξέσπασε δημόσια η Ρούλα Κορομηλά για τον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα
Ξέσπασε δημόσια η Ρούλα Κορομηλά για τον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα ο άδικος χαμός του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, ενός εθίμου 150 ετών στην Καλαμάτα.

Ο γνωστός εικονολήπτης έχασε μάλιστα τη ζωή του την ώρα που κατέγραφε την αναβίωση του εθίμου, καθώς μία σαΐτα “καρφώθηκε” στο κεφάλι του.

Συγκεκριμένα, μια σαΐτα φεύγει από τα χέρια ενός σαϊτομάχου και εκτοξεύεται με φόρα προς το πλήθος και συγκεκριμένα προς το σημείο που βρισκόταν ο εικονολήπτης και πατέρας δύο παιδιών.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο της Καλαμάτας σκορπίζοντας στην θλίψη στην οικογένεια του και όχι μόνο.

Για αυτό το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε όλη τη χώρα την Δευτέρα του Πάσχα, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια η Ρούλα Κορομηλά.

Η γνωστή παρουσιάστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ξέσπασε για τα συγκεκριμένα έθιμα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο σοβαρό όλων αυτές τις μέρες είναι ο θάνατος συνανθρώπου μας, στην γενέτειρα μου, από ένα επικίνδυνο έθιμο, το οποίο έπρεπε να έχει απαγορευτεί. Επίσης, θεωρώ πως πρέπει να απαγορευτούν και άλλα ανόητα τέτοιου τύπου έθιμα που αφαιρούν ζωές και τραυματίζουν αθώους, κάθε χρόνο...».

Να θυμίσουμε πως η Ρούλα Κορομηλά έχει καταγωγή από την Καλαμάτα.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR