counter

Στέφανο Σαρτίνι: "Η σχέση μου με τη Ρούλα Κορομηλά δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το 'Bravo'"

Στέφανο Σαρτίνι: "Η σχέση μου με τη Ρούλα Κορομηλά δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το 'Bravo'"
Στέφανο Σαρτίνι: "Η σχέση μου με τη Ρούλα Κορομηλά δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το 'Bravo'"

Στην κάμερα της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα" και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Στέφανο Σαρτίνι.

Ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Ρούλα Κορομηλά, αλλά και στην απώλεια του αδελφού του.

Δείτε επίσης! Καταπέλτης η Ρούλα Κορομηλά: "Έχω φάει τόσο ξύλο από τον Τύπο, ας με ρωτήσουν τι είναι μπούλινγκ"

Όσα είπε ο Στέφανο Σαρτίνι

«Πρωτοήρθα στην Ελλάδα για το "Ciao Antenna"», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Κάναμε πολλά κάστινγκ, αλλά εγώ είδα την Ρούλα από την τηλεόραση και πίστευα ότι ήταν η καλύτερη για να παρουσιάσει το "Ciao Antenna"».

Ο Στέφανο Σαρτίνι δήλωσε στη συνέχεια: «Εγώ μπορούσα να συνεργαστώ με την Ρούλα μετά τον χωρισμό μας. Είχαμε ακόμη να δώσουμε πολλά. Η σχέση μου με την Ρούλα δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το "Bravo". Ποτέ δεν λέω ποτέ, για μια μελλοντική συνεργασία μου με την Ρούλα. Μια φορά κάναμε κάτω από 40% και η Ρούλα φώναζε. Στον τελικό του "Fame Story" με την Καλομοίρα κάναμε πάνω από 70% τηλεθέαση. Στο πρώτο επεισόδιο του "Ciao" η Ρούλα μιλούσε ελληνικά, η βοηθός μου μετέφραζε στα ιταλικά κι εγώ έδινα οδηγίες στα αγγλικά. Πανικός! Μια χορεύτρια έπεσε κάτω και έφυγε όλο το μπαλέτο κι εγώ έδειχνα ένα άδειο πλατό».

Ο Στέφανο Σαρτίνι είπε επίσης: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν τον θέλω καθισμένο σε μια καρέκλα, όπως τώρα».

Κλείνοντας, ο Στέφανο Σαρτίνι είπε: «Είμαι 40 χρόνια στην τηλεόραση. Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως όταν ήμουν 20 χρονών. Δεν έχω πια κανέναν από την οικογένειά μου, πρόσφατα έχασα τον αδελφό μου, με τον οποίο ήμασταν πολύ δεμένοι, ήταν η αγάπη μου στη ζωή».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR