counter

Η εξομολόγηση της Βίκυς Κουλιανού: "Φέτος το καλοκαίρι λιποθύμησα κάποιες φορές και…"

Η εξομολόγηση της Βίκυς Κουλιανού: "Φέτος το καλοκαίρι λιποθύμησα κάποιες φορές και…"
Η εξομολόγηση της Βίκυς Κουλιανού: "Φέτος το καλοκαίρι λιποθύμησα κάποιες φορές και…"

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Βίκυ Κουλιανού και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, με αφορμή βραδινή της έξοδο.

Μεταξύ άλλων, η ίδια αποκάλυψε πως διαχειρίζεται τις κρίσεις πανικού.

Μάλιστα, ανέφερε πως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ακυρώσει δουλειές στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης! Βίκυ Κουλιανού: "Κι εγώ έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star, δεν ξέρω τι πήγε λάθος"

Όσα είπε η Βίκυ Κουλιανού

«Οι κρίσεις ήρθαν και μου δημιούργησαν διάφορα πρακτικά θέματα. Έχω ταξιδέψει σε όλον τον πλανήτη, μη έχοντας φοβηθεί ποτέ. Το να βιώσω κρίση πανικού στο αυτοκίνητο που δεν το ένιωσα πουθενά, ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή μου. Αυτό μου δημιούργησε μια φοβία με αποτέλεσμα για 1-2 χρόνια να μην οδηγώ. Μετά, δεν μπορώ να ταξιδέψω, έχω ακυρώσει δουλειές γιατί δεν μπορώ να μπω σε αεροπλάνο. Έμαθα να το διαχειρίζομαι με βοήθεια. Φέτος το καλοκαίρι μου συνέβη αρκετές φορές. Είχε να συμβεί έναν χρόνο και φέτος λιποθύμησα κάποιες φορές και είχε να κάνει με την κρίση πανικού που δημιουργεί μια τρομοκρατία στο μυαλό σου ότι κάτι παθαίνεις», είπε η Βίκυ Κουλιανού.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πριν από μερικούς μήνες, η Βίκυ Κουλιανού είχε μιλήσει ξανά στο “Secret” για τις κρίσεις πανικού: «Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή μου ήταν όταν έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Δεν ήταν μόνο η απώλεια του πατέρα, ήταν ότι έπρεπε να συνεφέρω τη μητέρα μου, διότι κι εκείνη έχασε τις ισορροπίες της. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έπαθα κρίσεις πανικού, τις οποίες έχω ακόμα και σήμερα;, αλλά μπορώ να τις διαχειρίζομαι και καταφέρνω να προχωράω μπροστά, χωρίς να με ταλαιπωρούν, όπως παλιά. Η πρώτη κρίση πανικού συνέβη όταν βρισκόμουν στο αυτοκίνητό μου και οδηγούσα. Έκανα ό,τι μπορούσα εκείνη την ώρα και προσπαθούσα να συνέλθω με αναπνοές, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Με βοήθησε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος με έβγαλε στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς δηλαδή γιατί θα μπορούσα να είχα εμπλακεί σε ατύχημα».

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR