counter

Good Job Nicky: "Στα 17 μου κατάλαβα ποιος είναι ο πατέρας μου, τι εστί Γιάννης Πάριος"

Good Job Nicky: "Στα 17 μου κατάλαβα ποιος είναι ο πατέρας μου, τι εστί Γιάννης Πάριος"
Good Job Nicky: "Στα 17 μου κατάλαβα ποιος είναι ο πατέρας μου, τι εστί Γιάννης Πάριος"

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», παραχώρησε ο Good Job Nicky, με αφορμή την εμφάνισή του στο Madwalk 2023 που θα πραγματοποιηθούν αύριο, Δευτέρα 20/11.

Ο νεαρός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που δεν τραγουδά ελληνικά κομμάτια, τόνισε πως κατάλαβε τι εστί Γιάννης Πάριος στα 17 του ενώ ανέφερε πως για εκείνον ήταν πάντα ο Γιάννης Βαρθακούρης!

Όσα είπε ο Good Job Nicky

«Από μένα δε θα ακούσετε ποτέ ελληνικό τραγούδι. Δεν είμαι αρνητικός στο να πω ελληνικά τραγούδια, είμαι κάθετος. Το έχουμε καλύψει σαν οικογένεια το ελληνικό τραγούδι. Να πω κι εγώ τα ίδια πράγματα; Δε γίνεται να πω κι εγώ ελληνικά» ανέφερε αρχικά ο Good Job Nicky.

Δείτε επίσης - Good Job Nicky: Η σπάνια αναφορά στην σύντροφό του, "Τη λατρεύω"

«Τα τραγούδια του πατέρα μου δε τα έχω τραγουδήσει ούτε στο σπίτι. Δε μπορώ, θα με κρίνει… Δεν ήταν καθόλου αυστηρός μαζί μου σε σχέση με τη μουσική. Δεν ήξερε καν ότι κάνω μουσική. Το έκανα κρυφά. Το έμαθε 23/10/2020 όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι και με πήρε τηλέφωνο. Δε του το είχα πει γιατί έχω ένα αίσθημα ανταγωνισμού μέσα μου και σκεφτόμουν ότι αφού μπόρεσε ο πατέρας μου μόνος του, χωρίς παπούτσια, από την Πάρο, μπορώ κι εγώ να τα καταφέρω στη ζωή μου χωρίς τη βοήθεια των γονιών μου. Γι’ αυτό και είμαι σε άλλη δισκογραφική, γι’ αυτό και κάνω άλλη μουσική, σε άλλη γλώσσα…» πρόσθεσε σε άλλο ο νεαρός καλλιτέχνης.

Τέλος, ο Good Job Nicky εξομολογήθηκε: «Η μαμά ήξερε ότι κάνω μουσική γιατί είναι λίγο παράφωνη και δεν είχα θέμα αν θα με ακούσει. Είχα κάνει συμφωνία με τη μαμά και τον αδερφό μου Μιχαήλ, να μην πούμε τίποτα στον μπαμπά μου. Εσείς δε θα είχατε άγχος αν σας έκρινε ο κύριος Πάριος; Προσωπικά, δε κουβαλάω το “Γιάννης Πάριος”, το “Βαρθακούρης” κουβαλάω. Εγώ ξέρω τον Γιάννη Βαρθακούρη, που είναι ο πατερούλης μου, ο μπαμπάς μου, και αυτές οι συζητήσεις… ακούω συζητήσεις για τον πατέρα μου αυτή τη στιγμή. Εγώ τον ξέρω σαν μπαμπά, αλλά όχι σαν τον Γιάννη Πάριο… Στα 17 μου κατάλαβα ποιος είναι ο πατέρας μου, τότε αντιλήφθηκα τι εστί Γιάννης Πάριος».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Good Job Nicky στις δηλώσεις του:

*Πηγή φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR