counter

Γνωστή Ελληνίδα παντρεύεται τον αγαπημένο της μετά από δύο χρόνια σχέσης

Γνωστή Ελληνίδα παντρεύεται τον αγαπημένο της μετά από δύο χρόνια σχέσης
Γνωστή Ελληνίδα παντρεύεται τον αγαπημένο της μετά από δύο χρόνια σχέσης

Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη, η Βιβή Τσιάμη αποκάλυψε πως μετά από δύο χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της, Κώστα Παπακωνσταντίνου αποφάσισαν να παντρευτούν.

Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της η πρώην Playmate θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 22 Σεπτεμβρίου, στον ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας και κουμπάροι θα είναι φιλικό τους ζευγάρι!

Όσα είπε η Βιβή Τσιάμη για τον γάμο της με τον Κώστα Παπακωνσταντίνου

Έπεσε σαν βόμβα η είδηση του γάμου σου…

Γενικά ήθελα τα τελευταία χρόνια να κρατήσω την προσωπική µου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί ήδη έχω ζήσει την έκθεσή της χωρίς να είναι επιλογή µου. Από την άλλη, το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί, όταν είσαι στην επικαιρότητα, είναι λογική και η έκθεση. Βέβαια, αυτό συνέβαινε πολλά χρόνια πριν. Προσπαθούσα να προστατέψω όσο μπορούσα την προσωπική µου ζωή και είναι κάτι που θα ήθελε ο μέλλων σύζυγός µου.

Ο σύντροφός σου, ο Κωνσταντίνος, ήταν πρωταθλητής του kick boxing, είναι μικροβιολόγος και ασχολείται µε την εστίαση. Πώς γνωριστήκατε;

Είχαμε πάει βόλτα τα σκυλάκια µας και κάποια στιγμή συναντηθήκαμε. Μετά πάλι συναντηθήκαμε στη βόλτα. Μέναμε κοντά, οπότε συναντιόμασταν. Κάποια στιγμή µε προσέγγισε για να βγούμε ραντεβού. Βγήκαμε και είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή. Δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στον κόσμο.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Πολύ όμορφα και απλά. Σε μια προσωπική µας στιγμή µου είπε: «Πω, πω, είσαι πάρα πολύ όμορφη, αλλά κάτι σου λείπει». Και έβγαλε το μονόπετρο, γονυπετής, και έτρεμε. Μετά βγήκαμε, το ανακοινώσαμε στους φίλους µας και έγινε πάρτι.

Το περίμενες;

Είχαμε συζητήσει ότι έχουμε μια τέτοιου είδους σχέση, σοβαρή, για να καταλήξει σε γάμο, αλλά δεν ήξερα πότε και αν θα έκανε την πρόταση.

Ο γάμος θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στο Πανόραμα Βούλας. Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι;

Θα είναι ένα φιλικό µας ζευγάρι, το οποίο µου έχει σταθεί και στις δύσκολες στιγμές που πέρασα και στις χαρές µου. Πόσω µάλλον γι’ αυτή τη σημαντική ημέρα για µένα. Είναι ο Χρήστος Τσαγκάρης µε τη σύζυγό του, Νατάσα Τσαγκάρη.

Έχασες και τους δύο γονείς σου µε διαφορά τριών χρόνων. Σκέφτεσαι ότι δεν θα είναι μαζί σου στον γάμο σου;

Το συζητούσα πριν από λίγο, γιατί και ο σύντροφός µου έχει χάσει τον πατέρα του. Στην εκκλησία θα µε παραδώσει στον γαμπρό η αδελφή µου µε τον γαμπρό µου. Η απώλεια των γονιών µας θα είναι το μεγαλύτερο κενό στον γάμο. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι μαζί µας και θα έχω βάλει φωτογραφία στις θέσεις τους.

Θέλεις να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;

Η ζωή ξέρει και εγώ την εμπιστεύομαι.

Θα του πατήσεις το πόδι;

Όχι, δεν θα του πατήσω το πόδι. Αντιθέτως, σκέφτομαι να κάνω κάτι άλλο. Θα του φιλήσω το χέρι.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR