counter

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δολοφονήθηκε στην Αίγινα- Συνελήφθη ο γιος της

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δολοφονήθηκε στην Αίγινα- Συνελήφθη ο γιος της
Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δολοφονήθηκε στην Αίγινα- Συνελήφθη ο γιος της

Ηλικιωμένη βρέθηκε το πρωί δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα. Η 73χρονη έφερε πολλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι, ενώ έφερε σακούλα στο κεφάλι.

Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της αλλά ούτε εικόνα έρευνας, οδήγησε τους αστυνομικούς να στραφούν στην αναζήτηση του γιου της, ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της γυναίκας.

Πρόκειται για έναν άνδρα με βαριά ψυχιατρικά προβλήματα, τον οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί και προσήγαγαν, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

Νωρίτερα, η Αστυνομία είχε ειδοποιηθεί γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα για διατάραξη κοινής ησυχίας επειδή ακουγόταν φασαρία από το σπίτι.

Ηθοποιός η γυναίκα που δολοφονήθηκε

Ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ήταν η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από δολοφονική επίθεση στο σπίτι της στην Αίγινα.

Την αποκάλυψη ότι η νεκρή ηλικιωμένη στο νησί του Αργοσαρωνικού είναι ηθοποιός την έκανε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Συγκλονισμένος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου… Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου… Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση… Γλυκιά μου γιατί να φύγεις έτσι!!!» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR