counter

Γιάννης Ζουγανέλης: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά και το φιλί που έδωσε στα μαλλιά μου η Μαρία Κάλλας"

Γιάννης Ζουγανέλης: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά και το φιλί που έδωσε στα μαλλιά μου η Μαρία Κάλλας"
Γιάννης Ζουγανέλης: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά και το φιλί που έδωσε στα μαλλιά μου η Μαρία Κάλλας"

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα. Ο ίδιος, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ζωή του, την κόρη του Ελεωνόρα, τη Μαρίνα Σάττι και για τις συνεργασίες του.

"Καλλιτεχνικά είμαι σε μία καλή φάση, επικοινωνώ την ελληνική κουλτούρα μέσα από τη μουσική στην Αμερική και την Ευρώπη και είμαι και στην «Ακαδημία του Μονάχου». Λατρεύω τη Μαρίνα Σάττι. Εύχομαι το τραγούδι να πάει καλά, αν και δεν συμφωνώ με την αισθητική του, γιατί είναι μία κατασκευή. Πιστεύω στα αμιγώς τραγούδια" είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Αναφορικά με την περίοδο του διαζυγίου της κόρης του Ελεωνόρας, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε: "Την περίοδο του διαζυγίου της κόρης μου το κυνηγητό από τις κάμερες ήταν κακοποιητικό, δεν είχα το δικαίωμα να απαντάω για τη κόρη μου. Αισθάνθηκα άσχημα. Τον Νίκο Συρίγο τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια. Είναι ένα καθαρό παιδί με ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Εγώ χαίρομαι να είναι η κόρη μου ευτυχισμένη. Τη βλέπω ευτυχισμένη".

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Zουγανέλης για Nίκο Συρίγo: "Τώρα έχουμε έρθει πιο κοντά δυσκολεύει το πράγμα…"

Για την τηλεόραση, την παρουσίαση εκπομπής, αλλά και την γνωριμία του με τον θρυλικό Τζον Λένον, ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε: "Υπάρχουν πολλά πράγματα στην τηλεόραση που μου αρέσουν, σε κάποιες προτάσεις όμως δεν ταίριαζα αισθητικά. Θα ήθελα να κάνω μόνος μου μία σατιρική εκπομπή, άλλα με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ. Στην Μύκονο είχα δει τον Τζον Λένον και τα έχασα, ήμουν 10 ετών παιδάκι. Με αγκάλιασε και μου είπε ότι έχουμε το ίδιο όνομα".

Τέλος ο Γιάννης Ζουγανέλης πρόσθεσε: "Ο Σωκράτης Μαχαιρίτσας, αδερφός του Λαυρέντη, με κάλεσε να πάω στο μαγαζί του στη Μύκονο. Έλεγε διάφορα πράγματα υπερβολικά για μένα. Ήμουν 15-16 χρονών και είχα κάνει ένα δίσκο. Μου έλεγε πως θα με γνωρίσει στην Μαρία Κάλλας. Με κάλεσε στο μαγαζί μια φορά και ήταν και η Μαρία Κάλλας εκεί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά της και το φιλί που μου έδωσε στα μαλλιά μου. Είχα πολλά μαλλιά τότε".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR