counter

Έρχεται το Πάσχα και η μικρούλα διάλεξε το λαγουδάκι της

Έρχεται το Πάσχα και η μικρούλα διάλεξε το λαγουδάκι της
Έρχεται το Πάσχα και η μικρούλα διάλεξε το λαγουδάκι της

Chantelle Houghton κόρη

Ετοιμάζεται για το Πάσχα και βγήκε με την κορούλα της για τα καθιερωμένα ψώνια. Άλλωστε, τα παιδιά αγαπούν κάθε περίοδο εορτών καθώς είναι και μια αφορμή για να αποκτήσουν καινούρια παιχνίδια.

Ο λόγος για την ριάλιτι star Chantelle Houghton η οποία έβαλε τα δερμάτινα και τα φτερά της πήρε και την κορούλα της αγκαζέ και βγήκαν βόλτα στα μαγαζιά για να πάρουν δωράκια. Η μικρή εστίασε σε ένα λαγουδάκι από την πρώτη στιγμή και δεν έλεγε να το αφήσει από τα μάτια της.

Η Chantelle Houghton δεν αποχωρίζεται την κόρη της σχεδόν ποτέ. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε  δει να συνδυάζει τη γυμναστική στο πάρκο με τη βόλτα της μικρής της. Αυτή τη φορά βγήκε να κάνει τα ψώνια για το Πάσχα και πήρε μαζί τη 19 μηνών Dolly η οποία επέλεξε το λαγουδάκι της από την αρχή.

Συνήθως τα παιδιά θέλουν να αποκτήσουν ότι πιάσει το μάτι τους όταν βγαίνουν για ψώνια και χώνονται μέσα στα αναρίθμητα παιχνίδια. Η κόρη της Chantelle Houghton όμως διάλεξε το λαγουδάκι που της έκανε εντύπωση από την αρχή και δε ζήτησε άλλα δώρα για το Πάσχα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR