counter

Βγήκε η μικρούλα βόλτα με τη μαμά της αλλά αυτό που αντίκρισε...

Βγήκε η μικρούλα βόλτα με τη μαμά της αλλά αυτό που αντίκρισε...
Βγήκε η μικρούλα βόλτα με τη μαμά της αλλά αυτό που αντίκρισε...

Δε χάνει τη γυμναστική της σε καμία περίπτωση η celebrity  που τα κιλά στην κοιλιακή της χώρα την ταλαιπωρούν τόσο και δε λένε να φύγουν από πάνω της. Ο λόγος για την Chantelle Houghton που ταλαιπωρείται αρκετά για να χάσει τα παραπανίσια κιλά και να αποκτήσει επίπεδη κοιλιά και δεν είναι λίγες οι φορές που οι παπαράτσι την πετυχαίνουν σε πάρκα να τρέχει για να κάψει το ανεπιθύμητο λίπος.

Είναι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό που κάνει που δε χάνει προπόνηση ακόμη κι αν πρέπει να συνδυάσει τη βόλτα με τη μικρή της κόρη στο πάρκο. Η Chantelle Houghton φοράει το κολάν της και τα αθλητικά της παπούτσια παίρνει και το καρότσι με τη μικρούλα της και το ρίχνει στο τρέξιμο και τη γυμναστική.

Κάπου εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός που την απαθανάτισε και έκανε τη μικρούλα να τρομάξει με το θέαμα που αντίκρισε. Φαίνεται πως η κόρη της Chantelle Houghton αντιλήφθηκε τους παπαράτσι και κοιτούσε τρομοκρατημένη καθώς δεν καταλάβαινε τι γίνεται γύρω της.

Η τηλεπερσόνα μαμά συνέχισε να κάνει τη γυμναστική της και στο τέλος τις διατάσεις της μέχρι που επέστρεψε σπίτι της. Μάλιστα, είναι τόσο αποφασισμένη να χάσει τα κιλά που δυο διατάσεις κάνει… δυο χαμόγελα σκάει στην κόρη της. Δύσκολο να είσαι και μαμά και εργαζόμενη και γυναίκα. Είναι εμφανές όμως ότι κάνει αγγαρεία αφού οι μορφασμοί της δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί. Έχει και τους παπαράτσι πάνω από το κεφάλι της, πως να λειτουργήσει;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR