counter

Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο "ευχαριστώ" στον Γιώργο Λιάγκα & όσα της είπε ο Άγγελος Λάτσιος για την συνάντησή του με την Μαρινέλλα

Μια αναφορά στην επίσκεψη που έκανε ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος στην Μαρινέλλα, έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια, με αφρομήτην προβολή συνέντευξης του Δημήτρη Κόκκοτα, που τραγουδά με μεγάλη επιτυχία, πήρε πάσα και αναφέρθηκε στην μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

"Ενώ δεν ήθελα να το πω και με βλέπετε ότι δύο μέρες δεν το έχω συζητήσει, πήγε ο γιος μου με τον πατέρα του, τον Γιώργο Λιάγκα, αφού το είπε και σε ευχαριστώ Γιώργο μου που μίλησες έτσι ωραία για το παιδί μου, την Νατάσσα, την νονά του, προφανώς και άλλη παρέα αλλά εγώ αυτούς ήξερα..."  είπε και συνέχισε:

"Το παιδί μου έπαθε πλάκα με την Μαρινέλλα, που λες ένα παιδί 20 χρονών πως θα ταυτιστεί; Τι είναι γι’αυτόν διασκέδαση; Ένα παιδί που κάνει άλλα πράμματα, που πάει στα κλαμπ, σε αυτά που είναι της ηλικίας του. Λες θα ξέρει μια γυναίκα; Έμεινε άφωνος! Μου έστελνε βίντεο για να μου δείξει ότι έχει πάθει πλάκα! Πολλά τραγούδια τα ήξερε, όχι μόνο μέσα από εμάς, αλλά και επειδή ο παππούς του με την κιθαρούλα του, στα μεγάλωμα των παιδιών, τα ακούει συνέχεια κάποια τραγούδια να τα τραγουδάμε, άρα του ήταν γνώριμα, άλλα από ταινίες... Το όνομά Μαρινέλλα το ήξερε αλλά δεν ήξερε τι σημαίνει να βλέπεις αυτή την γυναίκα που είναι θρύλος πάνω στη σκηνή και μου έλεγε πως του έκανε πλάκα όταν πήγε στο καμαρίνι να την ευχαριστήσει και του είπε ότι 'σε έβλεπα να τραβάς βιντεάκια' που δεν ξέρω που καθόντουσαν αλλά έτσι μου είπε το παιδί μου... 
Και της είπε 'τι ενέργεια είναι αυτή, έχω τρελαθεί' και του είπε 'βρε αγόρι μου τι νομίζεις ότι είμαι γεννημένη το τότε; Τότε είμαι!' Και έπαθε πλάκα! Και μου είπε και χιούμορ και ενέργεια, εγώ τρελάθηκα μαζί της! Και του είπα πες του να σου κρατήσουν μία θεσούλα γιατί όλοι θέλουν να δούνε την Μαρινέλλα..."

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR