counter

"Εκτός εαυτού" η μητέρα τραγουδίστριας: "Ζήταγαν στην κόρη μου να χάσει 7 κιλά σε ένα μήνα!"

"Εκτός εαυτού" η μητέρα τραγουδίστριας: "Ζήταγαν  στην κόρη μου να χάσει 7 κιλά σε ένα μήνα!"
"Εκτός εαυτού" η μητέρα τραγουδίστριας: "Ζήταγαν στην κόρη μου να χάσει 7 κιλά σε ένα μήνα!"

Kesha

"Εκτός εαυτού" βγήκε η μητέρα της τραγουδίστριας Kesha, Rebe Sebert, με όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την υγεία της κόρη της. Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν την Kesha να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο προκειμένου να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και άλλες ουσίες.

Η μητέρα της Kesha δεν άντεξε άλλο να λέγονται αναλήθειες για την κόρη της και μετά την τελευταία εισαγωγή της στο νοσοκομείο, αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τι ακριβώς συμβαίνει: "Η κόρη μου υποφέρει από βουλιμία και το τελευταίο διάστημα έβγαζε ο,τι έτρωγε, αλλά μας το έκρυβε. Δεν νοσηλεύεται προκειμένου να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ". Η μητέρα της Kesha αποκάλυψε πως πίεζαν το παιδί της να χάσει γρήγορα πολλά κιλά για να κάνει ραντεβού με δισκογραφική εταιρία: "Είχε έναν σύμβουλο, που της έλεγε ότι πρέπει να χάσει εφτά κιλά σε ένα μήνα, ώστε να πάει σε ραντεβού με δισκογραφική εταιρία" είπε η μητέρα της τραγουδίστριας στους δημοσιογράφους.

Η 26χρονη τραγουδίστρια έχει ανακοινώσει εδώ και μια εβδομάδα στους fans της, πως για τον επόμενο μήνα θα νοσηλευτεί σε ειδική κλινική, ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της.

Kesha

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR