counter

Μαρία Αντωνά: Το πρώτο μήνυμά στο Instagram μετά το χακάρισμα του λογαριασμού της! "Ψάχνω να βρω ποιος.."

 Μαρία Αντωνά: Το πρώτο μήνυμά στο Instagram μετά το χακάρισμα του λογαριασμού της! "Ψάχνω να βρω ποιος.."
Μαρία Αντωνά: Το πρώτο μήνυμά στο Instagram μετά το χακάρισμα του λογαριασμού της! "Ψάχνω να βρω ποιος.."

Μετά το χακάρισμα του λογαριασμού της στο Instagram η Μαρία Αντωνά κατάφερε με την βοήθεια ειδικών να το ανακτήσει!

Να θυμίσουμε ότι επιτήδειοι ανέβασαν στο προφίλ της ένα  μήνυμα για τον πρώην σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη το οποίο έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Απορώ πώς ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω μάλλον κι εγώ έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

Δείτε επίσης - Μαρία Αντωνά: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης στο Instagram! Το μήνυμα στο προφίλ της για τον Άρη Σοϊλέδη

Με ένα νέο Instagram story η Μαρία Αντωνά διευκρίνισε ότι πρόκειται για απάτη, ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που της έδειξαν ενώ τόνισε πως θα ψάξει να βρει ποιος μπορεί να της έκανε κάτι τέτοιο.

«Mόλις ανέκτησα το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου πριν από λίγο παραβιάστηκε. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση, για τις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories και έστειλε αυτά τα μηνύματα. Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια και να σέβομαι εμένα και την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τους φίλους μου και του συνεργάτες. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία να ανεβάσω κάτι και σίγουρα όλο αυτό το οποίο έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ, είμαι ήδη σε διαδικασία και ψάχνω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από μένα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα και συγγνώμη για την αναστάτωση», είπε στο βίντεο που ανέβασε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Μαρία Αντωνά:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR