counter

Είναι γεγονός: Οι διάσημοι κακομαθαίνουν (πολύ!) τα παιδιά τους…

Είναι γεγονός: Οι διάσημοι κακομαθαίνουν (πολύ!) τα παιδιά τους…
Είναι γεγονός: Οι διάσημοι κακομαθαίνουν (πολύ!) τα παιδιά τους…

Μπορεί όχι όλοι, αλλά σίγουρα πολλοί από τους αστέρες του Hollywood κακομαθαίνουν απίστευτα τα μικρά τους προσφέροντάς τους αντικείμενα τα οποία απλά τα μυούν στον πλούτο και τις υπερβολές, αφήνοντας στην άκρη τις πραγματικές αξίες της ζωής. Στις γραμμές που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε κάποια τρανταχτά παραδείγματα (προς… αποφυγήν) τα οποία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές…

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η εμφάνιση της North West, της κόρης της Kim Kardashian και του Kanye West, με την πανάκριβη Saint Laurent στον ώμο, προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Το ίδιο, όμως, συνέβη και όταν ο 50 Cent αποφάσισε να δωρίσει στον μικρό του Sire, μία κατάμαυρη Mercedes (ίδια με τη δική του), κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του! Μα, πραγματικά, πόσο ανάγκη μπορεί να έχει ένα παιδί μία τσάντα αξίας 1.500 δολαρίων ή ένα τέτοιο αυτοκινητάκι; Καμία απολύτως…

Η Kim Kardashian με την κόρη της North

Ο 50 Cent με τον γιο του

Στη λίστα μας ακολουθεί η μικρή Blue Ivy, κόρη των Jay Z και Beyonce… Η πανέμορφη μικρούλα, έλαβε ένα απίστευτο δώρο από τους γονείς της. Τι ήταν αυτό; Μία custom-made Barbie, με (άκουσον-άκουσον) διαμαντένια επίστρωση, αξίας 80.000 δολαρίων, η οποία συνοδευόταν, φυσικά, από τη δική της γκαρνταρόμπα αξίας 30.00 δολαρίων (ναι, αυτό ήταν –όπως λέμε– το βαλιτσάκι με τα ρούχα της!).

Οι Beyonce και JayZ με την κόρη τους Blue Ivy

Όσο για τους αγαπημένους μας David και Victoria Beckham; Πάνε μερικά χρόνια από τότε που αποφάσισαν να δωρίσουν στα παιδιά τους ένα δεντρόσπιτο αξίας 50.000 δολαρίων, αλλά και ένα playhouse συνολικής αξίας 187.000 δολαρίων για να παίζουν τα μικρότερα αδερφάκια τους.

Η Victoria Beckham με τα παιδιά της

Τέλος, μία από τα ίδια έκανε και η Katie Holmes η οποία ξόδεψε 100.000 δολάρια για το δεντρόσπιτο της μικρής Suri, το οποίο διαθέτει επίσης παροχή νερού και ρεύματος!

Η Katie Holmes με την κόρη της Suri

Photos: Fameflynet/Visualhellas.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR