counter

Έγκυος στα 43 της γνωστή ηθοποιός

Έγκυος στα 43 της γνωστή ηθοποιός
Έγκυος στα 43 της γνωστή ηθοποιός

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η 43χρονη πρωταγωνίστρια του Resident Evil, Mila Jovovich, καθώς είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι.

Την αποκάλυψη, έκανε η ίδια η Mila Jovovich, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Mila Jovovich έχει ήδη δυο κόρες από τον γάμο της με τον Paul Anderson και σε λίγους μήνες θα καλωσορίσουν στον κόσμο, άλλο ένα κοριτσάκι.

Μάλιστα, η επιτυχημένη ηθοποιός, αποκάλυψε μεταξύ άλλων και την αποβολή που είχε σε προηγούμενη εγκυμοσύνης της.

«Μόλις έμαθα ότι είμαι και πάλι έγκυος, πριν από 13 εβδομάδες είχα ανάμειχτα συναισθήματα, ανάμεσα σε απόλυτη χαρά και μεγάλο φόβο. Εξαιτίας της ηλικίας μου και αφού έχασα το προηγούμενο μωρό, λόγω μιας αποτυχημένης εγκυμοσύνης, δεν ήθελα να δεθώ πολύ γρήγορα με την πιθανότητα ενός ακόμη μωρού. Αυτό φυσικά δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό και τους τελευταίους μήνες η οικογένειά μου και εγώ καθόμασταν σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να βγουν τα αποτελέσματα διάφορων εξετάσεων και περνάγαμε τον περισσότερο χρόνο στα γραφεία διάφορων γιατρών. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που θα αποκτήσουμε ένα ακόμη κορίτσι. Ευχηθείτε σε εμένα και το μωρό μου καλή τύχη. Θα σας κρατώ ενήμερους για την πορεία μου της εγκυμοσύνης μου. Χοχο» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας, όπου ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα η Mila Jovovich.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR