counter

Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη & ΣΥΡΙΖΑ: "Ανήθικο ότι με απέπεμψαν"

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη.

Θυμίζουμε ότι ο σάλος ξεκίνησε με μια δήλωσή του για την βία κατά των γυναικών, την οποία ο Δημήτρης Παπανώτας υποστηρίζει ότι "μόνταραν" και δεν είπε ακριβώς έτσι.

"Εγώ δεν θα κρυφτώ πίσω από τα λόγια μου, έτσι όπως παίζεται στα social media είναι αιχμηρή και κατακριτέα", του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο ίδιος είπε ξανά πως η δήλωση αυτή δεν είναι το πρωτότυπο υλικό, αλλά προϊόν μοντάζ.

Όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας

"Η δήλωση ήταν πεντάλεπτη τουλάχιστον και μου έκανε εντύπωση που είδα το πρωί σε ένα τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος έχει στη διάθεση του το υλικό να λέει ότι δεν μπορεί να μιλάει ο κύριος Παπανώτας για κοπτοραπτική, διότι εμείς έχουμε την δήλωση και θα σας την παίξουμε τώρα. Και παίζει ξανά την κομμένη δήλωση και όχι την ολόκληρη. Ο κύριος Οικονόμου, έπαιξε λοιπόν τα πέντε δεύτερα από τα 5 λεπτά, στα οποία πέντε δεύτερα φαίνεται ένα μονταρισμένο υλικό που είναι δύο κομμάτια ενωμένα", της είπε ο Δημήτρης Παπανώτας

"Εγώ μπήκα σ’ αυτό το παιχνίδι μόνος μου, όπως είπε ο Δήμος Βερύκιος. Μόνος μου μπήκα λοιπόν, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα και εξέφρασα στα στελέχη του κόμματος την έκπληξη μου που μόνος μου χάρηκα το αποτέλεσμα. Δεν είδα ποτέ τον πρόεδρο. Σε μία από τις τρεις παρουσίασης των υποψηφίων υποψηφίων, σε μία εκδήλωση, τον είδα μόνο μία φορά και είναι η μόνη φωτογραφία που έχουμε", συνέχισε.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε αν θεωρεί ότι κάποιος έστησε το όλο θέμα και τότε ο Δημήτρης Παπανώτας επανέλαβε πως της είχε πει ότι σκέφτεται να παραιτηθεί και να επιστρέψει στη δουλειά του δηλαδή στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: Θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είπε για τη βία κατά γυναικών - Η απάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου

"Δεν έχω κανένα θέμα με το κόμμα ας βάλει μέσα αυτούςς που θέλει στο ψηφοδέλτιο και ας πετάξει αυτούςς που θέλει. Δεν έχω τέτοια θέματα",  είπε στην συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας και στη συνέχεια τόνισε ότι είναι 37 χρόνια στην τηλεόραση και εκτίθεται καθημερινά. 

"Στις πολιτικές μου ομιλίες δε βρέθηκε κάτι μεμπτό για να με κατηγορήσουν, πήγαν στο χρονοντούλαπο και βρήκανε μία δήλωση για να με κατηγορήσουν. Τα ίδια στελέχη που εγώ υπερασπιζόμουν δημόσια, μου έσκαβαν τον λάκκο.

Εγώ οταν δεχόμουν πόλεμο γιατί προσπαθούσα να στηρίξω μία γυναίκα που ήτανε όλοι αυτοί, οι οργανώσεις, όταν δεχόμουν βία γιατί το κατήγγειλα τηλεοπτικά; "αναρωτήθηκε και ολοκλήρωσε λέγοντας: 

"Δεν μου αρέσει που με απέπεμψαν ενώ είχα δηλώσει ότι είμαι έτοιμος να αποχωρήσω από μόνος μου, το θεωρώ ανήθικο". Κλείνοντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή του είπε ότι τον περιμένει πίσω στην εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR