counter

Chris ASMR: Με λοίμωξη του αναπνευστικού ο γνωστός Tik Toker

Chris ASMR: Με λοίμωξη του αναπνευστικού ο γνωστός Tik Toker
Chris ASMR: Με λοίμωξη του αναπνευστικού ο γνωστός Tik Toker

Δύσκολες στιγμές για τον Chris ASMR, μία από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του ελληνικού διαδικτύου και κυρίως του TikTok. Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Προβίσταλης, ή άλλιως Chris ASMR νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο Έλληνας TikToker από την Καβάλα έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με ανάρτησή του, στην οποία τόνισε πως αναμένεται να "βγάλει" βίντεο τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Chris ΑSMR: Ποιoς είναι ο άντρας που έχει γίνει viral τρώγοντας στο Tik Tοk - Το πραγματικό όνoμα, η ηλικία, η καταγωγή και οι σπoυδές

Ο 34χρονος άνδρας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες ακολούθους στα social media, κάνοντας βίντεο MukBang, όπου καθημερινά καταναλώνει τεράστιες ποσότητες φαγητού.

"Ξεκίνησα τα βίντεο τον Μάρτιο του 2022. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2023 έφτασα σε τέτοιον αριθμό views και ακολούθων ώστε να βγάζω χρήματα από το YouTube, ανεβάζοντας καθημερινά δύο βίντεο. Αυτό που κάνω είναι απλά να τρώω μπροστά σε μια κάμερα και να σχολιάζω αυτά που καταναλώνω! Δεν είναι δική μου ιδέα – είναι κάτι που έχω δει στο εξωτερικό" είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του για το πώς του ήρθε η ιδέα να ξεκινήσει να κάνει τέτοιου είδους βίντεο ο Chris ASMR.

@chris_asmr_food @Mystery Boy #4upageシ #4up #4upage #4u #foryourpage #foryoupageofficiall #foryou #4you #4yo #4yourpage #4yoypage #μπες #μπεςφοργιουγαμω #μπεςφοργιου #μπεςφοργιουκαλομου ♬ original sound - Mystery Boy
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR