counter

Βίκυ Καγιά: Απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα χωρισμού από τον Ηλία Κρασσά

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, βρέθηκε η Βίκυ Καγιά η οποία ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τις φήμες διαζυγίου από τον Ηλία Κρασσά.

"Επειδή εγώ δεν είχα δει το κουίζ, δεν είχα δει τι γίνεται. Πήγαινα τα παιδιά στο σχολείο, έκανα το περπάτημα μου το πρωί. Γύρναγα από γυμναστική, δεν θυμάμαι ακριβώς…Και ήταν μια δημοσιογράφος που ήταν γλυκύτατη βέβαια η κοπέλα και μου είπε ότι η προσωπική μου ζωή απασχολεί τα media. Και λέω και εγώ ότι κάτι έγινε στο σχολείο. Ότι κάτι έχει συμβεί, ότι κάτι έχω χάσει! Γιατί συνήθως έτσι τα χάνω...." είπε η Βίκυ Καγιά και συνέχισε λέγοντας:

"Και μου είπαν ότι υπάρχει ένα δημοσίευμα για εμένα ότι παίρνω διαζύγιο και της λέω κι εγώ πως είσαι σίγουρη ότι είμαι εγώ και μου απάντησε ότι μοιάζει έτσι κάπως στην εικόνα, στο φιζίκ η κοπέλα στο κουίζ με εμένα. Και λέω και εγώ ότι πραγματικά με πιάνεται εξαπίνης. Δεν ξέρω γιατί με παίρνετε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 
Κάνουν βέβαια τη δουλειά τους οι άνθρωποι, φαντάζομαι. Εγώ βέβαια εκτιμώ και σέβομαι πάντα ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κάνει τη δουλειά του και πρέπει να την κάνει. Ζούμε σε μια εποχή που είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη δουλειά μας, τον μισθό μας, να πληρώνουμε το ενοίκιο μας, και το καταλαβαίνω. Αλλά έμεινα λίγο παγωτό να το πω... μαρμαροκολώνα να το πω...", είπε η Βίκυ Καγιά και διέψευσε τις φήμες περί διαζυγίου από τον Ηλία Κρασσά.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR