counter

Βίκυ Κάβουρα: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της

Βίκυ Κάβουρα: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της
Βίκυ Κάβουρα: Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της

Σε περίπου 2 μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας, όπως μας ενημέρωσε η ηθοποιός σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. Η Βίκυ Κάβουρα, πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα, μπροστά στον καθρέφτη της, ενώ πάνω στη φωτογραφία είχε βάλει ένα gif με το νούμερο 7.

Η ηθοποιός, αν και στο τρίτο τρίμηνο εγκυμοσύνης της, δείχνει να μην έχει πάρει ιδιαίτερα βάρος και μάλιστα συνεχίζει την γυμναστική. Αξίζει να σημείωσουμε ότι η αποκάλυψη για τα ευχάριστα νέα, είχε γίνει όταν η Βίκυ Κάβουρα ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος στη κόρη της!

“Το κορίτσι μας είναι 5 μηνών και είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Έχει κάνει τον πρώτο κύκλο εξετάσεων, που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, και γι’ αυτό μπορούμε να το πούμε. Ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν και καλά κάνει. Τη ρώτησα αν θα έχουμε γάμο και μου είπε “εγώ θέλω να βάλω νυφικό και να το ζήσω, αλλά όταν γίνω όπως πριν”. Να πούμε ότι ο Γιώργος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενο γάμο του. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς και με το καλό να μεγαλώσει η οικογένειά τους, να αποκτήσουν το παιδάκι τους, να είναι καλά, να είναι γερό και να είναι ευτυχισμένοι”, είχε πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, αποκαλύπτοντας το όμορφο "μυστικό" του ζευγαριού.

Δείτε την ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα:


Instagram @vicky_kavoura

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR