counter

Βασιλική Μιλλούση: Αποκαλύπτει τον λόγο που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό

Βασιλική Μιλλούση: Αποκαλύπτει τον λόγο που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό
Βασιλική Μιλλούση: Αποκαλύπτει τον λόγο που σταμάτησε τον πρωταθλητισμό

Στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου έδωσε συνέντευξη η Βασιλική Μιλλούση, η οποία και μίλησε για την απόφαση της να εγκαταλείψει τον πρωταθλητισμό, για το πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστεί την κάθοδό της στην ενόργανη ταυτόχρονα με την άνοδο του συζύγου της, Λευτέρη Πετρούνια αλλά και για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. 

«Όταν ασχολείσαι από πολύ μικρή ηλικία με τον πρωταθλητισμό, χάνεις την παιδικότητά σου. Κανένα παιδί σε τόσο τρυφερή ηλικία δεν είναι προετοιμασμένο και δεν μπορεί να δουλέψει τα συναισθήματά του. Αθλητισμό κάνω, αλλά άφησα τον πρωταθλητισμό γιατί πρέπει να στηρίξω και τον άντρα μου που ετοιμάζεται για Ολυμπιάδα. Είναι δύσκολο που κι εγώ και ο Λευτέρης είμαστε πρωταθλητές στο ίδιο άθλημα γιατί υπάρχει μια άτυπη σύγκριση.

Διαβάστε επίσης: Γενέθλια για τον Λευτέρη Πετρούνια: Οι οικογενειακές φωτογραφίες με τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους

Η κάθοδός μου για την αποχώρησή μου ήρθε παράλληλα με την άνοδο του Λευτέρη, οπότε το να το διαχειριστώ όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Όταν εγώ διαχειριζόμουν τις ήττες μου, έπρεπε να διαχειριστώ και την απόλυτη επιτυχία του συντρόφου μου», είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι αυστηρή μαμά σε λογικά πλαίσια. Τα κορίτσια μας έχουν αγαπήσει την γυμναστική μέσα από εμάς, έχουν κλίση γιατί και το DNA είναι πολύ δυνατό. Δεν υπάρχει μαμά χωρίς τύψεις και ενοχές και πρέπει να απεγκλωβιστούμε από αυτό. Ακόμα και όταν όλα τα κάνεις καλά, πάντα κάτι θα βρεις να νιώθεις ενοχές».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR