counter

Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη Μητροπάνου! “Μου είχε ζητήσει να μην το μάθει κανείς”

Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη Μητροπάνου! “Μου είχε ζητήσει να μην το μάθει κανείς”
Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη Μητροπάνου! “Μου είχε ζητήσει να μην το μάθει κανείς”

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα η κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα, Καίτη.

Η ίδια αποκάλυψε ένα μυστικό που κράτησε 27 ολόκληρα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αφορά τον τάφο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη για τον οποίο ο Δημήτρης Μητροπάνος έδωσε τότε 1.000.000 δραχμές.

Συγκεκριμένα, το 1992 όταν έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Ζαμπέτας κηδεύτηκε στο Γ’ Νεκροταφείο παρουσία χιλιάδων θαυμαστών του.

Η σύζυγός του Αργυρώ Ζαμπέτα αποφάσισε να φτιάξει ένα μνήμα αντάξιο της καλλιτεχνικής του αξίας, ωστόσο κόστιζε πολύ ακριβά κι εκείνη αδυνατούσε να αντεπεξέλθει.

«Με τον Δημήτρη ο πατέρας μου είχε μια σχέση οικογενειακή. Απίστευτη. Σαν πατέρας με γιο.  Μου είχε αναφέρει η μάνα μου ότι ο Μητροπάνος την είχε επισκεφτεί και της είχε δώσει 1.000.000 δραχμές. Συγκεκριμένα μου είχε πει: “Όσο ζω, Καίτη μου, θα θυμάμαι ότι χάρη στον Μητροπάνο φτιάξαμε το νήμα του μπαμπά σου. Μου είχε ζητήσει να μην το μάθει κανείς”. Το μυστικό αυτό για να μην το πάρει μαζί της η μάνα μου, το εμπιστεύτηκε σε μένα. Αυτό δεν το ήξερε ούτε η οικογένεια του Μητροπάνου», είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Ζαμπέτα.

«Δεν θέλω να το μάθει κανείς κυρά Αργυρώ. Αυτό θα είναι το μυστικό μας» είχε πει ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος στη σύζυγο του Γιώργου Ζαμπέτα, η οποία προτού πεθάνει εκμυστηρεύτηκε το μυστικό στην κόρη της Καίτη, λέγοντάς της: «Παιδί μου, να το ξέρεις. Τον τάφο στου πατέρα σου τον έφτιαξε ο Μητροπάνος». Τέσσερα χρόνια αργότερα η Αργυρώ Ζαμπέτα έφυγε κι αυτή από τη ζωή ακολουθώντας τον σύζυγό της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR