counter

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Είμαι σε ηλικία 50 ετών και αγχώνομαι για…"

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Είμαι σε ηλικία 50 ετών και αγχώνομαι για…"
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: "Είμαι σε ηλικία 50 ετών και αγχώνομαι για…"

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

Μέσα σε όλα η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά της, στην απώλεια της μητέρας της αλλά και στην σχέση της με τον χρόνο!

«Για αρκετό καιρό όταν ήμουν μικρή δεν μου άρεσε να μου λένε καλά λόγια για την εμφάνισή μου, το θεωρούσα ότι είναι αρνητικό. Γιατί τότε στον χώρο της υποκριτικής η ωραία γυναίκα σήμαινε ότι δεν ήταν και τόσο καλή. Τώρα αυτά τα πράγματα έχουν ξεπεραστεί. Πλέον μπορεί να χάσεις δουλειές επειδή μπορεί να είσαι πολύ ωραίος ή επειδή είσαι άσχημος», ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Δείτε επίσης - Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους: "Σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά…"

Για τα δύο της παιδιά η ηθοποιός είπε: «Ο ένας μου γιος είναι 15 και ο άλλος 14. Για αυτούς είναι πολύ φυσιολογική αυτή η ηλικία, για εμάς είναι πιο δύσκολη, γιατί πρέπει να δεχτούμε ότι μεγαλώνουν και φεύγουν από τον στενό κύκλο. Περισσότερο είναι ανασφάλεια των γονιών. Αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί με γεια τους, με χαρά τους».

Παράλληλα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους διηγήθηκε την μεγαλύτερη στιγμή που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή της.

«Η πιο μεγάλη δυσκολία ήταν όταν αρρώστησε η μητέρα μου. Μου λείπει η επαφή, να της πω κάτι που έκαναν τα παιδιά, τα μικρά τα αυτονόητα, τα καθημερινά. Πιτσιρίκα δεν μου άρεσε να μου λένε καλά λόγια για την εμφάνισή μου. Το θεωρούσα ότι είναι αρνητικό, ήθελα να με διακρίνουν επειδή είμαι έξυπνη», αποκάλυψε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Τέλος, η μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η σχέση με το χρόνο είναι καλή σε γενικές γραμμές. Είμαι κοντά στα 50, δεν αγχώνομαι τόσο για την εξωτερική μου εικόνα, αλλά για την υγεία μου. Έχω διάφορα μυοσκελετικά, που ελπίζω να μην χειροτερέψουν. Τέτοια πράγματα. Φυσικά και θέλω να δείχνω καλά».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην συνέντευξή της:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR