counter

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: "Έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα"

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: "Έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα"
Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: "Έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα"

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι!” και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σημερινή τηλεόραση, στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου και την παρεξήγησή του με την Πωλίνα Γκιωνάκη.

Δείτε επίσης! Ένταση μεταξύ Κατερίνας Καινούργιoυ & Ανδρέα Μικρούτσικoυ: "Γιατί δεν το είπες μπροστά του; Δεν με αφήνει ο Θέμης Μάλλης"

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η γυναίκα που κάνει την εκπομπή στην οποία συμμετέχω και εργάζομαι. Είναι ικανή και έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει και τα νεύρα για να της σπάω τα νεύρα. Είναι απλό, γλυκό, τρυφερό και υπαρκτό.

25 και βάλε χρόνια στην ελληνική τηλεόραση έχω κάνει όλα τα είδη εκπομπών με όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και κατά τη γνώμη μου, μιλώντας σαν τηλεθεατής και όχι κρίνοντας τον εαυτό μου, με πολύ μεγάλη επιτυχία και σωστό τρόπο. Μερικές φορές και με υπερβολή. Οπότε τι να περιμένω; Είναι σαν να μου λες; Θα κάνετε καριέρα στην τηλεόραση; Ναι, θα κάνω τα επόμενα χρόνια που έρχονται καριέρα στην τηλεόραση», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η Πωλίνα Γκιωνάκη πίστεψε ότι αυτά που είπα, αφορούσαν τον πατέρα της. Εγώ όμως στο όνομα του πατρός της δεν αναφέρθηκα. Άρα, λοιπόν, αν αυτή πιστεύει ότι αυτό εννοούσα δικαίωμα της. Είναι αυτό που λέμε ότι λέω κάτι, το οποίο είναι σωστό και ο έχων μύγα μυγιάζεται», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @katken85

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR