counter

Αλέξανδρος Ρήγας: Ο λόγος που έχει κάνει τη διαθήκη του

Αλέξανδρος Ρήγας: Ο λόγος που έχει κάνει τη διαθήκη του
Αλέξανδρος Ρήγας: Ο λόγος που έχει κάνει τη διαθήκη του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης αποκάλυψε πως έχει κάνει τη διαθήκη του, τονίζοντας πως δεν θεωρεί τον θάνατο κάτι μακάβριο.

Διαβάστε επίσης - Κατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: "Έκανα delete, δεν τον βλέπω"

Ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη διαθήκη του

«Ήταν πρακτικό. Γιατί αντιμετωπίζουμε τον θάνατο ως μακάβριο; Γιατί είναι μακάβριο να κάνεις τη διαθήκη σου; Ναι, την έχω κάνει, βέβαια. Δεν υπάρχει και καμία περιουσία. Το θεωρώ πρακτικό γιατί το ατύχημα, ο θάνατος, το συμβάν μπορεί να καραδοκεί ανά πάσα στιγμή. Έπαιξε ρόλο η δική μου ασθένεια. Ο θάνατος κάποιων ανθρώπων που έχουν υπάρξει κοντινά στη ζωή σου, σε επηρεάζει έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα σου υπενθυμίζει συνεχώς ότι το τρένο μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή χωρίς να σε ρωτήσει. Άρα, το να προετοιμάζεσαι δεν είναι κακό, ούτε μακάβριο. Ίσως μερικές φορές μπορεί να είναι απελευθερωτικό γιατί μπορεί να θυμάσαι κάθε μέρα ότι πρέπει να κάνεις πράγματα που αγαπάς, που σου αρέσουν. Τώρα δεν φοβάμαι τον θάνατο, είμαι θυμωμένος. Γιατί να πρέπει να πεθαίνουμε; Ότι θα τελειώσει όλο αυτό και κάποιοι άλλοι είτε σε αγαπάνε είτε όχι θα συνεχίσουν να πίνουν καφέ, να κάνουν έρωτα, να βλέπουν ταινίες, να πηγαίνουν στη θάλασσα» είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR