counter

"Η Ελένη Μενεγάκη με βλέπει και την βλέπω αλλιώς πια..."

"Η Ελένη Μενεγάκη με βλέπει και την βλέπω αλλιώς πια..."
"Η Ελένη Μενεγάκη με βλέπει και την βλέπω αλλιώς πια..."

Αλεξάνδρου

Συνέντευξη στο ένθετο της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", "Τhema" και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και εκτός των άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Δεν κουράζεσαι 4 χρόνια στην ίδια εκπομπή; Δεν νιώθεις ότι επαναλαμβάνεσαι; Καθόλου. Φέτος ασχολήθηκα με διαφορετικά πράγματα. Έκανα video, κάτι που μου άρεσε πολύ, οπότε αυτό με κράτησε σε εγρήγορση, δημιούργησα κάτι ξεχωριστό και με χαροποίησε ιδιαίτερα. Πέραν του ότι είμαι μαζί με την Ελένη-κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για κάθε επαγγελματία, αφού είμαι ακόμη στα πρώτα τηλεοπτικά μου βήματα-, θεωρώ ότι κάποιος δεν μπορεί μέσα σε 4 χρόνια να μάθει να χειρίζεται τα πάντα στην ελληνική τηλεόραση. Πατάω γερά τα πόδια μου στη γη. Αυτή τη στιγμή θέλω να ξέρω μέχρι που φτάνω και θέλω να εξελίσσομαι βήμα-βήμα.

Η επαφή σου με την Ελένη διαφοροποιήθηκε σε σχέση με την πρώτη σεζόν που ξεκίνησες στην εκπομπή; Σίγουρα. Με βλέπει και τη βλέπω αλλιώς, αισθάνομαι πλέον ως μέλος μια οικογένειας. Η πρώτη σεζόν ήταν περισσότερο ανέμελη, τη δεύτερη κατάλαβα πως λειτουργεί η τηλεόραση και την Τρίτη πως ακριβώς είναι αυτό το Μέσο μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πως εμφανίστηκε λίγο πριν το ταξίδι της για Νάξο!

Διαβάστε επίσης: Μενεγάκη: Με τη μαμά της στην κουζίνα! Ετοίμασαν λουκούλειο δείπνο για δέκα άτομα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR