Βάζετε τον κιµά σε ένα µπολ, αλατοπιπερώνετε και ζυµώνετε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, σχηµατίζετε 4 µπιφτέκια. Τα ψήνετε στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου για 8 λεπτά από κάθε πλευρά.
Εν τω µεταξύ, σε ένα τηγάνι ρίχνετε ελαιόλαδο και τηγανίζετε τα αυγά όπως σας αρέσουν (µελάτα, σφιχτά). Αλείφετε την κοµµένη πλευρά από τα ψωµάκια µε το βούτυρο και τα ψήνετε για 3-4 λεπτά στο γκριλ.
Για τη σάλτσα. Ψήνετε τις πιπεριές και το σκόρδο ακαθάριστα στα κάρβουνα ή στο γκριλ, τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν, τα καθαρίζετε από σπόρους και επιδερµίδα και τα πολτοποιείτε στο µπλέντερ κρατώντας 2-3 πιπεριές ολόκληρες (και καυτερή και γλυκιά). Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τη hot chili sauce.
Σερβίρετε µε τον εξής τρόπο: ψωµάκι, µια γενναία στρώση σάλτσα, µπιφτέκι, πιπεριά, αυγό, πιπεριά, ψωµάκι.
Δείτε περισσότερες συνταγές στο ΜΥtv που κυκλοφορεί!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)