counter

Ασήμης Αλεξίου: Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός; - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Ασήμης Αλεξίου: Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός; - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του
Ασήμης Αλεξίου: Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός; - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Ασήμης Αλεξίου

Συνέντευξη στο MyTV παραχώρησε ο Ασήμης Αλεξίου και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση ενσαρκώνοντας τον Μπρούνο στη δραµατική σειρά του ΑΝΤ1, ∆ίδυµα Φεγγάρια. Ο Ασήµης Αλεξίου µάς αποκαλύπτει τις εξελίξεις που θα συµβούν στη ζωή του ήρωα που υποδύεται, αλλά και αν όλα αυτά τα χρόνια του είχε λείψει η τηλεόραση…

Η συνεργασία σου µε τα ∆ίδυµα Φεγγάρια πώς προέκυψε; Μου έκαναν την πρόταση η Βάνα ∆ηµητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου. Είχα δει το Μπρούσκο, µία παραγωγή πολύ συγκροτηµένη, πολύ καλή, και είχα ακούσει τα καλύτερα. Οπότε ήταν µία καλή στιγµή για να επιστρέψω στην τηλεόραση. 

Στη σειρά ενσαρκώνεις τον Μπρούνο, ο οποίος είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος. Θα τον δούµε και σε στιγµές έντασης; Ναι, θα τον δούµε. Ο Μπρούνο είναι µία ήρεµη δύναµη, µε µία πηγαία ευγένεια και πολλή υποµονή. Αλλά δεν αντέχει την προδοσία. Όταν κάποιος τον προδώσει, µετά… τελείωσε!

Έχει κάποια σκοτεινή πλευρά ή είναι τόσο ήρεµος όσο δείχνει; Υπάρχει κάτι σκοτεινό στο βλέµµα του κάποιες στιγµές. Κάνει τον αφελή, αλλά δεν είναι, και αυτό το χρησιµοποιεί όταν θέλει κάτι πολύ. Τότε δείχνει τον καλό του εαυτό, αλλά ουσιαστικά δεν είναι έτσι. Χρησιµοποιεί σαν βιτρίνα την ευγένειά του, για να κατακτήσει αυτό που θέλει.

Ο Μπρούνο ερωτεύεται µονόπλευρα την Ελισάβετ και τη διεκδικεί. Θα τον δούµε να φτάνει στο σηµείο να τα παρατήσει; Όχι, θα συνεχίσει µέχρι να την κατακτήσει και να πετύχει αυτό που θέλει, δηλαδή να παντρευτούν και να νιώσει ότι είναι ολοκληρωτικά δική του. Ο Μπρούνο ζει µεταφορικά τον έρωτα που είχαν ζήσει ο Παύλος και η Αλίκη. Ουσιαστικά, η κόρη της Αλίκης βιώνει το ίδιο πράγµα. Είναι ερωτευµένη µε τον ∆ηµήτρη, αλλά ο Μπρούνο τη διεκδικεί παθιασµένα. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR