counter

Η Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: "Φοβάμαι μη γεννήσω στην πρεμιέρα μου..."

Η Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: "Φοβάμαι μη γεννήσω στην πρεμιέρα μου..."
Η Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: "Φοβάμαι μη γεννήσω στην πρεμιέρα μου..."

Σοφία Ιόλη Μπούντα

H ηθοποιός και συγγραφέας, Σοφία Ιόλη Μπούντα, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ! weekly» και στο δημοσιογραφο Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο και μεταξύ άλλων, μίλησε για την γέννηση του μωρού της σε λίγο καιρό, αλλά για τα σχέδιά της.

Αν έχω υπολογίσει καλά τους χρόνους, λογικά κοντά στην πρεμιέρα θα έχεις γεννήσει. Τυχαίο;

Φοβάμαι μη γεννήσω στην πρεμιέρα! Μη σπάσουν τα νερά στο θέατρο. Ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό, αφού όλη η διαδικασία ξεκίνησε παράλληλα. Να σου πω την αλήθεια, το θεωρώ δώρο και πολύ καλό οιωνό, αν συμβεί κάτι τέτοιο.

Πολλοί καλλιτέχνες έπειτα από τον ερχομό ενός παιδιού αποσύρονται από το χώρο, γιατί η καθημερινότητα της μητρότητας αλλάζει τις προτεραιότητές τους. Έχεις σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο;

Φυσικά, τον πρώτο χρόνο θα αφιερωθώ στο παιδί μου. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, εκτός από το να είσαι ολοκληρωτικά εκεί σε αυτό το πλάσμα, που είναι απόλυτα εξαρτώμενο από εσένα. Άλλωστε ένας καλλιτέχνης, μετά το πέρας ενός πονήματος, θέλει το χρόνο του για να θαυμάσει το έργο του, πόσο μάλλον ένα αριστούργημα. Θα συνεχίσω τη συγγραφή του νέου μου εγχειρήματος. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR