counter

Γιάννα Τερζή: Το νέο μήνυμα μετά την εξομολόγηση για ψυχολογική κακοποίηση στην Eurovision - "Τώρα μπόρεσα"

Γιάννα Τερζή: Το νέο μήνυμα μετά την εξομολόγηση για ψυχολογική κακοποίηση στην Eurovision - "Τώρα μπόρεσα"
Γιάννα Τερζή: Το νέο μήνυμα μετά την εξομολόγηση για ψυχολογική κακοποίηση στην Eurovision - "Τώρα μπόρεσα"

Η Γιάννα Τερζή το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και αποκάλυψε ότι όταν το 2018 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision, δέχθηκε ψυχολογική κακοποίηση από ένα άτομο της ομάδας της.

«Το τραγούδι της Eurovision πήγαινε σφαίρα, παιζόταν τρελά. Γκρίνια από μίντια και κόσμο δεν είχε καθόλου. Είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου που για δικούς του προσωπικούς λόγους και προσωπικές βεντέτες, έβαλε λυτούς και δεμένους για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα, η αποστολή και εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι, γιατί μόλις είχα γυρίσει από Αμερική και δεν είχα προηγούμενα με κανέναν.

Ο καθένας για επιβολή εξουσίας, για προσωπικές βεντέτες θεώρησε ότι έπρεπε να με κακοποιήσει με τον πιο χυδαίο τρόπο. Όταν ξεκίνησε να έχει επιτυχία το κομμάτι, το συγκεκριμένο άτομο ξεκίνησε εκφοβιστικά τηλέφωνα. Τηλέφωνα που έσπαγαν το ηθικό μου με ψευδείς πληροφορίες και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το κλίμα αποτυχίας μέσα στην ομάδα. Αυτό το είχα καθημερινά μέχρι που του είπα "πάρε τον δικηγόρο μου"..

Εγώ προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία γιατί είχα να ρισκάρω πολλά να βγω να μιλήσω. Μετάνιωσα που δεν βγήκα να μιλήσω, γιατί έφαγα τόσο μεγάλο ζόρι που κόστισε στη σωματική και ψυχική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω. Έβαλα ένα ποστ στο TikTok, έβαλα τη λέξη κακοποίηση και τα μηνύματα υποστήριξης από τον κόσμο είναι άπειρα…Μακριά από την τοξικότητα γιατί μου κόστισε», είπε η Γιάννα Τερζή χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης! Γιάννα Τερζή: Η ανάρτηση μετά την εξομολόγηση για ψυχολογική κακοποίηση στην Eurovision - "Πολλοί πέφτετε μέσα"

Η νέα ανάρτηση της Γιάννας Τερζή

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, η Γιάννα Τερζή έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση. Και σε μένα έπιασε. Επιτέλους όμως, βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια απ’ το στόμα μου. Ναι.. τώρα. Τώρα μπόρεσα».

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Zumapress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR