counter

Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστου ηθοποιού για τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο

Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστου ηθοποιού για τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο
Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστου ηθοποιού για τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο

Tom Hanks

Από την Χριστίνα Μόνη 

Ο κόσμος τον λατρεύει και αυτό το έχει καταφέρει με τον επαγγελματισμό του και τους σπουδαίους ρόλους τους οποίους έχει ερμηνεύσει. Στην Ελλάδα τον βλέπουμε αρκετά συχνά καθώς η ελληνική καταγωγή της συζύγου του τον έχει κάνει να ερωτευτεί την χώρα μας.

Ο λόγος φυσικά για τον Tom Hanks ο οποίος συγκλονίζει με τα λόγια του για την σύζυγο του Rita και την μάχη που δίνει με τον καρκίνο. «Η Rita είναι πια πολύ καλά πια... Υποκλίθηκα στο θάρρος της» . Η Rita Wilson διαγνώσθηκε με καρκίνο στο στήθος και τον περασμένο Απρίλιο και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή. Στο πλευρό της, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής της ήταν φυσικά ο Tom Hanks και τα παιδιά τους που την στηρίζουν όσο κανένας άλλος.

«Το πιο εντυπωσιακό είναι το πόσο δύναμη έδειξε και πόσο γρήγορα κατάφερε να συνέλθει... Τώρα πια όλοι γνωρίζουμε πως μια τέτοια κατάσταση είναι κόλαση για όποιον την περνά. Έρχεται ξαφνικά και τα πάντα σταματούν γιατί πρέπει να επικεντρωθείς μόνο σε αυτό. Η Rita το έμαθε τον περασμένο Δεκέμβρη. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά ήταν εντελώς διαφορετικά από κάθε άλλη φορά. Και τώρα ένα χρόνο μετά, φαίνεται να έχει ξεπεράσει πια τον κίνδυνο. Η Rita και εγώ ήμαστε πολύ τυχεροί  γιατί είχαμε την οικονομική δυνατότητα να καλύψουμε τα ιατρικά έξοδα και να έχει την καλύτερη περίθαλψη. Εγώ, το μόνο όμως, που μπόρεσα να κάνω όταν προέκυψε το πρόβλημα ήταν να υποκλιθώ στο θάρρος της γυναίκας μου. Ο Θεός ευλόγησε την γυναίκα μου και τη θέλησή της για ζωή» Δηλώνει χαρακτηριστικά ο Tom Hanks ο οποίος νιώθει «ευλογημένος» για την γυναίκα της ζωής του. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR