counter

"Άντρες έτοιμοι για όλα": Στις πρόβες της παράστασης λίγο πριν την πρεμιέρα

"Άντρες έτοιμοι για όλα": Στις πρόβες της παράστασης λίγο πριν την πρεμιέρα
"Άντρες έτοιμοι για όλα": Στις πρόβες της παράστασης λίγο πριν την πρεμιέρα

Από την Ελένη Ζουγανέλη

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στο θέατρο Λαμπέτη και απαθανάτισε στιγμές από τις πρόβες της παράστασης “Άντρες έτοιμοι για όλα” λίγο πριν την πρεμιέρα.

Η θεατρική παράσταση των Μιχάλη Ρέπα και Θανάση Παπαθανασίου,“Άντρες έτοιμοι για όλα” είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων και συνεχίζει για τέταρτη σεζόν, από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Η ιστορία της παράστασης ξεκινά από μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Μια αντροπαρέα που δοκιμάζεται από πολλά και πολλαπλά οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει να τα λύσει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η απελπισία οδηγεί έναν φούρναρη, έναν καφετζή, έναν ταξιτζή, έναν δημοτικό υπάλληλο και έναν σπουδαστή, να γίνουν striper. Η παράδοξη επιλογή τους να βγάλουν χρήματα χορεύοντας γυμνοί, αναστατώνει την ζωή τους, την μικρή πόλη και τις γυναίκες τους.

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολάκης, Τόνι Δημητρίου, Κώστας Ευριπιώτης, Νικολέτα Καρρά, Μαρία Κορινθίου, Μάνος Παπαγιάννης, Πηνελόπη Πλάκα, Πάρης Σκαρτσολιάς, Μαίρη Σταυρακέλλη και Μαρία Φιλίππου.

Δείτε επίσης: "Άντρες έτοιμοι για όλα": Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα;

Δείτε επίσης: "Άντρες έτοιμοι για όλα": Συνεχίζουν και μετά το Πάσχα

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR