counter

Naya Rivera: Οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού της στο Los Angeles

Naya Rivera: Οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού της στο Los Angeles
Naya Rivera: Οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού της στο Los Angeles

Απο την Χριστίνα Μόνι

Η ηθοποιός Naya Rivera μας αποκαλύπτει τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού της στο Los Angeles.

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις αμέσως πως αγαπάει το λευκό χρώμα αλλά και το ξύλο.Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στα έπιπλα της . Ενώ και το λευκό είναι επιβλητικό μέσα στο σπίτι. Έπιπλα, κουρτίνες, γραφείο αλλά ακόμη και το “παριζιάνικο” μπάνιο της έχει ως χαρακτηριστικό το λευκό χρώμα που όπως φαίνεται η ίδια το αγαπά. 

Ένα ξεχωριστό μέρος για την Naya Rivera είναι η κουζίνα. Είναι ένα μέρος το οποίο το λατρεύει αφού όπως η ίδια λέει λατρεύει την μαγειρική και της αρέσει πολύ να απολαμβάνει ένα πλούσιο πρωινό γεύμα στην κουζίνα της. 

Στο υπνοδωμάτιο της  χαρακτηριστικό που σου τραβάει την προσοχή είναι σίγουρα τα κρεμασμένα πολύχρωμα καλάθια πάνω από το κρεβάτι της. Σχεδιασμένα από τον γνωστό σχεδιαστή Angelo Surmelis.

Εντυπωσιακή ασφαλώς είναι και η πισίνα που βρίσκεται στην πίσω αυλή του σπιτιού της και εκεί η Naya Rivera απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία. 

Όπως φαίνεται και από την διακόσμηση του σπιτιού της η ηθοποιός θέλησε να περάσει τα στοιχεία της έντονης προσωπικότητας της και στον προσωπικό της χώρο.



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR