counter

Οδηγός για την Πρωτομαγιά: Μετακίνηση, συγκεντρώσεις, στάσεις εργασίας

Οδηγός για την Πρωτομαγιά: Μετακίνηση, συγκεντρώσεις, στάσεις εργασίας
Οδηγός για την Πρωτομαγιά: Μετακίνηση, συγκεντρώσεις, στάσεις εργασίας

Πρωτομαγιά

Με κεντρικό αίτημα την επαναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου για την Πρωτομαγιά.

Μια ώρα νωρίτερα, στις 10 το πρωί, ξεκινά στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων του ΠΑΜΕ θα γίνουν στις 9 το πρωί στην Πλατεία Κάνιγγος, στην Ομόνοια, στο Μετρό «Ευαγγελισμός» στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και στο Ταχυδρομείο Συντάγματος.

Νωρίτερα, στις 8.30 το πρωί, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, θα καταθέσει στεφάνια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής και στο Πολυτεχνείο. Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά, στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις

Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σήμερα Παρασκευή 1η Μαΐου  λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στάση εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9 το πρωί πραγματοποιούν σήμερα Πρωτομαγιά οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ.
Τα λεωφορεία θα κινηθούν, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ από τις 8.30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Κανένα δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιείται με τα  τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου, ενώ οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία όλων των κατηγοριών στα λιμάνια της χώρας σήμερα, με έναρξη από τις 00.01 τα ξημερώματα και λήξη στις 24.00 τα μεσάνυχτα, λόγω συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ για την εργατική Πρωτομαγιά.

Πηγή: Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR