counter

Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;

Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;
Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς;

Καιρός Πρωτομαγιά

Με σύμμαχο τον καλό καιρό ξεκινά για τους εκδρομείς το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα, με αρκετή ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες.

Πρόσκαιροι όμβροι αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια μέχρι 5 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν σταδιακά μικρή άνοδο φτάνοντας σήμερα στους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου και το Σαββατοκύριακο στους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν.
Το Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Ίδιο το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, ενώ τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν όμβροι στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Πηγή: antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR