counter

Σταμάτη: Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για την απόδρασή της - Η έκκληση του δικηγόρου της - VIDEO

Σταμάτη: Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για την απόδρασή της - Η έκκληση του δικηγόρου της - VIDEO
Σταμάτη: Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για την απόδρασή της - Η έκκληση του δικηγόρου της - VIDEO

Βίκυ Σταμάτη

Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη η Βίκυ Σταμάτη, αντί να κρατείται στη φυλακή λόγω ψυχικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Σημείωμα βρέθηκε στο δωμάτιό της, στο οποίο ανέφερε ότι θέλει να είναι κοντά στο παιδί της. Ο αδελφός της, που έχει την επιμέλεια του παιδιού της, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι δεν ξέρει τίποτα.

Η φρούρησή της ήταν 24ωρη και γινόταν σε τρεις βάρδιες, όπως δήλωσε στο Πρωινό ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του νοσοκομείου Ισίδωρος Πρωίος. Ο τελευταίος έλεγχος από τους αποσπασμένους από τον Κορυδαλλό σωφρονιστικούς υπαλλήλους έγινε στη 1.30 τη νύχτα. Ένας φρουρός ήταν έξω κι ένας μέσα στο δωμάτιό της. Στις 5.45 που έγινε ο πρωινός έλεγχος η Βίκυ Σταμάτη δεν ήταν στο δωμάτιό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το λουκέτο που υπήρχε στην μπαλκονόπορτα του ισογείου δωματίου της ήταν σπασμένο, στοιχείο που δεν αποκλείει να είχε συνεργούς.

Χθες απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει. Ο δικηγόρος της Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε την απόδραση και είπε ότι το βράδυ της Τετάρτης είχαν την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία τους στις 21.00.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είπε στον κ.Ραγκούση ότι "τίποτα δεν θα την εμποδίσει από το να είναι κοντά στο παιδί της" συμπληρώνοντας ότι "προτιμά να είναι κοντά στο παιδί της, παρά να πεθάνει σαν τρελή στο Δρομοκαΐτειο".

"Ακουγόταν απογοητευμένη κι έκλαιγε" είπε ο κ.Ραγκούσης, ο οποίος έκανε έκκληση στην κ.Σταμάτη να επιστρέψει στο Δρομοκαΐτειο, για να μπορέσει πραγματικά "να είναι κοντά στο παιδί της".

 Η αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό της, ενώ αναμένεται να διεταχθεί ΕΔΕ για τις συνθήκες της απόδρασής της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR