counter

Δανάη Στράτου: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη της!

Δανάη Στράτου: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη της!
Δανάη Στράτου: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη της!

Δανάη Στρατού

Είναι μια από τις μεγάλες αδυναμίες της ζωής της. Η 23χρονη Εσμεράλδα είναι η κόρη της Δανάης Στράτου, συζύγου του Τσάρου της οικονομίας, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η κόρη της Δανάης Στράτου, καρπό του έρωτά της με τον πρώτο σύζυγό της, Γιώργο Μομφεράτο, περνά πολλά καλοκαίρια με τη μητέρα της στην Αίγινα. Κατοικεί στο Λονδίνο, εκεί όπου σπουδάζει. Το περιοδικό «ΥΟU” δημοσίευσε φωτογραφία μαμάς και κόρης και όπως φαίνεται είναι δεμένες, περνώντας όμορφες στιγμές μαζί.  Η Εσμεράλδα έχει πάρει την γοητεία της μαμάς της, είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων και διαπρέπει στις σπουδές της. Πρόσφατα, το φως της δημοσιότητας είδαν και φωτογραφίες της κόρης του Γιάνη Βαρουφάκη, Ξένιας.  

H Ξένια Βαρουφάκη κατοικεί μόνιμα στο Σίδνευ της Αυστραλίας και μητέρα της είναι η Μαργαρίτα Παύλου, η πρώτη σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΥΟU ο Γιάνης Βαρουφάκης και η πρώτη του σύζυγος χώρισαν όταν η σύζυγος του Τσάρου της οικονομίας ήταν έγκυος στην κόρη τους. Η νυν σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου  διατηρεί άριστες σχέσεις με την μικρή Ξένια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR