counter

Αλέξης Τσίπρας - Περιστέρα Μπαζιανά: Στιγμές της ζωής τους μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Αλέξης Τσίπρας - Περιστέρα Μπαζιανά: Στιγμές της ζωής τους μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Αλέξης Τσίπρας - Περιστέρα Μπαζιανά: Στιγμές της ζωής τους μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Ο μεγάλος νικητής της χτεσινής βραδιάς Αλέξης Τσίπρας και η γυναίκα του Περιστέρα Μπαζιάνα ή Μπέτυ για τους οικείους τους, μετρούν είκοσι δύο χρόνια μαζί. Η σύντροφός του, όπως φυσικό, ήταν μαζί του χτες, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και γιόρτασε τη νίκη του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν πολλά χρόνια, καθώς ήταν συμμαθητές στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων και από τότε ήρθαν κοντά. Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η Περιστέρα Μπαζιάνα έδειχναν από τα εφηβικά τους χρόνια την αγάπη τους στην πολιτική και τα κοινά γεγονός που τους έφερε πιο κοντά σαν μέλη της νεολαίας του Κ.Κ.Ε. αρχικά και αργότερα του Συνασπισμού.

Η απόσταση μεταξύ τους κατά την περίοδο των σπουδών τους, καθώς εκείνη φοιτούσε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ στην Πάτρα ενώ ο Αλέξης στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο στην Αθήνα, δεν ήταν αρκετή για να τους χωρίσει.

Η απόλυτη στήριξη που έχουν μεταξύ τους και η όμορφη σχέση που διατηρούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι φανερή ακόμη κι αν δεν είναι παντρεμένοι με τον παραδοσιακό τρόπο.

Το ζευγάρι, επισημοποίησε τη σχέση του υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Λίγο μετά, το 2010, αποκτούν το πρώτο τους παιδί, τον Παύλο και δύο χρόνια μετά ολοκληρώνουν την ευτυχία τους με τον ερχομό του δεύτερου γιού τους Ορφέα Ερνέστου.  

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, καθώς διατηρούν ένα διακριτικό προφίλ και έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης, ο οποίος έχει κρατήσει την αγάπη τους αναλλοίωτη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR