counter

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η απάντηση για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα μετά το δείπνο τους

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η απάντηση για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα μετά το δείπνο τους
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η απάντηση για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα μετά το δείπνο τους

Το βραδύ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης συναντήθηκαν σε ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη και απόλαυσαν το φαγητό τους.

Η συνάντηση έγινε λίγα 24ωρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σαββατοκύριακο, και τις ηχηρές αποχωρήσεις στο κόμμα.

Μάλιστα, πολλοί αναρωτήθηκαν τι μπορεί να σημαίνει η συνάντηση Τσίπρα και Σακελλαρίδη.

Πάντως, πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα λένε πως «ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα».

Να σημειωθεί επίσης, πως ο Αλέξης Τσίπρας μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει τηρήσει σιγή ισχύος και δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τις εξελίξεις στο κόμμα.

Δείτε επίσης! Αλέξης Τσίπρας: Η Μπέτυ Μπαζιάνα στο πλευρό του μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Η αντίδραση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το δείπνο με τον Αλέξη Τσίπρα

Η κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη συνάντησαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε με το αυτοκίνητό του χωρίς να κάνει καμία δήλωση, ενώ Γαβριήλ Σακελλαρίδης αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα: «Για να μας βλέπετε να τρώμε μαζί καλά είναι οι σχέσεις μας. Δεν θα σας πω τι είπαμε στο δείπνο. Δεν θέλω να μιλήσω».

Ωστόσο, ούτε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θέλησε να απαντήσει κάτι άλλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος επί διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ενώ αποστασιοποιήθηκε από την τότε ηγεσία μετά τις εξελίξεις του Ιουλίου του 2015. Το Νοέμβριο του ίδιου έτους παραιτήθηκε και από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παραδίδοντας την βουλευτική του έδρα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR