counter

Μάριος Αθανασίου: Το παιδί που περιμένει και ο ανταγωνισμός με την Μαρία Σολωμού

Μάριος Αθανασίου: Το παιδί που περιμένει και ο ανταγωνισμός με την Μαρία Σολωμού
Μάριος Αθανασίου: Το παιδί που περιμένει και ο ανταγωνισμός με την Μαρία Σολωμού

Μάριος Αθανασίου

Συνέντευξη στο "Down Town" Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου.

Ο ηθοποιός, που αυτήν την περίοδο παίζει στην νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Συμμαθητές" μίλησε για το παιδί που περιμένει, τον γιο του Αλέξανδρο, αλλά και την σχέση του με την Μαρία Σολωμού.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την σχέση του με τον γιο του Αλέξανδρο, ο ηθοποιός αναφέρει πως είναι αυστηρός μπαμπάς και μπορεί να γκρινιάζει αλλά οι σχέσεις του με τον οκτάχρονο Αλέξανδρο είναι φιλικές.

"Δεν είμαστε φίλοι, υπάρχουν όρια. Αλλά επειδή είναι αγόρι, αναγκαστικά, νομίζω, κάποια στιγμή θα γίνουμε και φίλοι. Θα αλλάξουν στο μέλλον οι ισορροπίες μεταξύ μας", δήλωσε συγκεκριμένα ο ηθοποιός

Σχετικά με την σχέση του με την Μαρία Σολωμού και για το αν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ τους ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε: "Όχι, ποτέ. Άλλωστε έχουμε να παίξουμε μαζί με τη Μαρία πάνω από δέκα χρόνια. Οπότε; Μάλλον, είναι λίγο άκυρη αυτή η κουβέντα, έχουν περάσει χρόνια, γιατί να μιλήσουμε για τη Μαρία; Σε ενδιαφέρει να μιλήσουμε για μια άλλη κοπέλα που ήξερα επίσης τότε;"

Στην ίδια συνέντευξη επιβεβαίωσε την είδηση πως θα γίνει πατέρας και μίλησε για τα συναισθήματα και τις σκέψεις του σε αυτήν την νέα περίοδο της ζωής του.

"Μωρέ, ξέρεις κάτι; Νομίζω ότι αυτά δεν προγραμματίζονται τελικά. Δεν λες «θέλω να κάνω τέσσερα παιδιά!». Σου προκύπτει. Είχα στο νου μου και για δεύτερο παιδί, αλλά δεν το προγραμμάτισα. Άλλωστε για να κάνεις ένα παιδί, πρέπει να είναι κατάλληλες και οι συνθήκες, να έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Κι εγώ είμαι τυχερός σ αυτό".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR