counter

Μάρκος Σεφερλής: Τί έκανε στον αέρα της εκπομπής και τον απειλούν με μήνυση;

Μάρκος Σεφερλής: Τί έκανε στον αέρα της εκπομπής και τον απειλούν με μήνυση;
Μάρκος Σεφερλής: Τί έκανε στον αέρα της εκπομπής και τον απειλούν με μήνυση;

Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής το πρωί της Τρίτης 14 Οκτωβρίου 2014 στην πρωινή εκπομπή "Mega με μία" έκανε τηλεφωνική φάρσα σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, λέγοντας ότι είναι υπάλληλος της πολεοδομίας και πως θα τους γκρεμίσει το σπίτι.

Και μπορεί μια μερίδα του τηλεοπτικού κοινού να "διασκέδασε" με τη φάρσα, ωστόσο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γραμμής Ζωής Γεράσιμος Κουρούλης, έχει αντίθετη άποψη και σύμφωνα με την απόφαση του συμβουλίου απαιτεί από τον παρουσιαστή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους ηλικιωμένους, αλλιώς θα προβούν σε μηνύσεις. 

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γραμμής Ζωής, ανέφερε τα εξής: 

«Σήμερα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους. Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μα ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους "αστεία" σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου».

Ο Γεράσιμος Κουρούκλη δήλωσε στο site της lifo: «Ζητάμε από όλους σεβασμό και αξιοπρεπή συμπεριφορά ως προς την τρίτη ηλικία. Τον αγαπάμε τον κύριο Σεφερλή, αλλά η πλάκα έχει και τα όρια της. Αυτή τη φορά το παράκανε και το μόνο που ζητάμε είναι μια συγνώμη αξιοπρεπή, ειδάλλως και σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε το συμβούλιο θα κινηθούμε νομικά».

«Ζητάμε από όλους σεβασμό και αξιοπρεπή συμπεριφορά ως προς την τρίτη ηλικία. Τον αγαπάμε τον κύριο Σεφερλή, αλλά η πλάκα έχει και τα όρια της. Αυτή τη φορά το παράκανε και το μόνο που ζητάμε είναι μια συγνώμη αξιοπρεπή, ειδάλλως και σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε το συμβούλιο θα κινηθούμε νομικά».

Πηγή: Lifo

Διαβάστε επίσης: "Mega με μία": Κι άλλη αποχώρηση μετά την Καμπούρη, τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα!

Δείτε στο VIDEO τηλεφωνική φάρσα του Μάρκου Σεφερλή σους ηλικιωμένους.



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR