counter

Γιώργος Λαμπάτος: Απάντησε για την αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου - "Είχαμε πει κάποια λόγια..."

Γιώργος Λαμπάτος: Απάντησε για την αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου - "Είχαμε πει κάποια λόγια..."
Γιώργος Λαμπάτος: Απάντησε για την αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου - "Είχαμε πει κάποια λόγια..."

Στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου" μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου, μετά την κοινή συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε και για την αντίδραση που είχε ο Γιάννης Καπετάνιος όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη συμφιλίωση Λαμπάτου - Σεφερλή.

Δείτε επίσης! Γιάννης Καπετάνιoς: Αρνήθηκε να απαντήσει on camera για τη συμφιλίωση Σεφερλή - Λαμπάτου

Όσα είπε ο Γιώργος Λαμπάτος

«Ένιωσα καταπληκτικά και θέλω να σταθώ στο μεγαλείο του Μάρκου, που απέδειξε ότι ένας άνθρωπος που είναι σταρ δεν είναι σκληρός, άκαμπτος όπως πολλοί θα περίμεναν. Ή αδιάλλακτος. Είναι το εντελώς αντίθετο, μπορεί να λυπηθεί, να συγχωρέσει, να νιώσει ανθρώπινα. Αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε σε εμένα και αισθάνομαι όμορφα από την πρώτη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Δεν αισθανόμουν καθόλου ότι υπάρχει κάτι εναντίον μου, κάποιο μένος, απλά η κατάστασή μου είχε φτάσει σε σημείο που αισθανόμουν εχθρικά με τους γύρω μου. Είχα πει πολλά πράγματα που με είχαν φέρει σε δύσκολη θέση, θα μπορούσε κάποιος να μου έχει δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που είχα. Είναι όνειρο, προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω τι έγινε. Ότι έδειξε αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι απίστευτο, το εκτιμώ και το σέβομαι. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και αισθάνομαι ότι θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά συγγνώμη και όσες φορές μπορώ. Με αναγκάζει η συμπεριφορά του να έχω εκτεθεί πολύ σοβαρά με τα λόγια που έχω πει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Όσον αφορά στην αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου, τόνισε: «Είχαμε καλή συνεργασία. Κάποια λόγια είχαμε πει κατόπιν. Δεν με πήρε κανένα τηλέφωνο. Είχαν μια κοντινή σχέση και λογικά τον πείραξαν αυτά που είπα για τον Μάρκο. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR