counter

Στράτος Τζώρτζογλου: "Φεύγω με το γιο μου στην Αμερική"

Στράτος Τζώρτζογλου: "Φεύγω με το γιο μου στην Αμερική"
Στράτος Τζώρτζογλου: "Φεύγω με το γιο μου στην Αμερική"

Στράτος ΤζώρτζογλουΟ Στράτος Τζώρτζογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και στη Ρενέ Σαραντίνου, μιλάει για την απόφαση του να πάρει τον γιο του μαζί στην Αμερική και την αντίδραση της μητέρας του παιδιού του. Ο Στράτος Τζώρτζογλου, υποστηρίζει πως η σύζυγός, του, Μαρία Γεωργιάδου ήξερε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, είτε πηγαίνοντας κάποια στιγμή σε ένα πανεπιστήμιο κι έτσι κατανόησε αυτή την απόφαση.

Ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας του γιου σου, όταν τα ανακοίνωσες ότι θα πάρεις τον Αλκιβιάδη και θα ζήσετε μόνιμα οι δυο σας στην Αμερική; Πρέπει να ρωτήσεις τη Μαρία, γιατί ότι και να σου πω θα είναι η δική μου ερμηνεία στο πώς το πήρε.

Πες μου τη δική σου ερμηνεία τότε…  Η δική μου ερμηνεία είναι ότι προετοιμάστηκε γι’ αυτό.  Είναι δύσκολη η αποκόλληση από τη μητρική εστία, αλλά η Μαρία είναι ένας πολύ ώριμος άνθρωπος που ήξερε ότι αυτό θα συνέβαινε, είτε πηγαίνοντας μόνος του για να σπουδάσει σε ένα πανεπιστήμιο. Όταν είσαι έφηβος φεύγεις από την παιδική ηλικία. Η μανά ήδη έχει χάσει το παιδί Αλκιβιάδης, γιατί γεννήθηκε ο έφηβος. Η Μαρία είναι ιδιαίτερα ευφυής για να κατανοήσει ότι αυτό που της αναλογούσε σε σχέση με το παιδί τέλειωσε γιατί έγινε έφηβος. Πάντα θα είναι μάνα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR