counter

Συντετριμμένοι ο αδελφός και η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή από το θάνατό του

Συντετριμμένοι ο αδελφός και η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή από το θάνατό του
Συντετριμμένοι ο αδελφός και η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή από το θάνατό του

Αντώνης Βαρδής

«Καλό σου ταξίδι αδερφούλη μου! Δεν άντεξε άλλο η ευαίσθητη καρδούλα του!!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!»

Ο αδελφός του Αντώνη Βαρδή, λύγισε. Μπροστά στον χαμό του πολυαγαπημένου του αδελφού ο Χρήστος Δείξιμος με λόγια αγάπης και λατρείας αποχαιρέτησε τον μονακριβό του αδελφό, τον σπουδαίο, τον ένα και μοναδικό καλλιτέχνη της καρδιάς του, τον τραγουδοποιό, τον σπουδαίο άνθρωπο, την ευαίσθητη ψυχή.

Παρά το ότι ήταν ετεροθαλή αδέλφια τόσο ο Αντώνης όσο και ο Χρήστος, ήταν πολύ δεμένοι. Από παιδιά. Και έτσι χώρισαν, σήμερα. Αγαπημένοι και δεμένοι. Δίπλα δίπλα ο ένας στον άλλο, στα δύσκολα και στα εύκολα.

Πριν από δύο μήνες ο Χρήστος που δεν έλειψε λεπτό από το προσκεφάλι του Αντώνη Βαρδή στο νοσοκομείο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το τραγούδι «Τα όνειρά μας» και το χάρισε στο αδελφό του, που έδινε μια άνιση μάχη στο κρεβάτι ττης κλινικής όπου νοσηλευόταν.

«Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα θα μου πεις, θα το παλέψουμε ως το τέλος θα το δεις, πάντα η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία δεν θα αφήσει να χαθώ και να χαθείς...».

Η ωραία, η σπουδαία Φιλοθέη στη ζωή του Αντώνη βαρδή, η τελευταία σύντροφος και πολυαγαπημένη του που στάθηκε συνοδοιπόρος πλάι του σε αυτό το μακρύ διάστημα της μάχης που έδινε, τον αποχαιρέτησε γράφοντας στο λογαριασμό της στο Facebook: «Αντώνη μου, ζωή μου, είσαι μια αγάπη δυνατή, χωρίς όρια και τέλος».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR