counter

Επιδεινώνεται ο καιρός

Επιδεινώνεται ο καιρός
Επιδεινώνεται ο καιρός

Βροχές

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται τη νύχτα στα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. 

Αναλυτικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα είναι νοτίων διευθύνσεων με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες θα παραμείνουν στη δυτική Μακεδονία.
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτίων διευθύνσεων στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα δυτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα  πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα δυτικά θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 και στην Κρήτη έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 02/09/2014 

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χωρά αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις και στην υπόλοιπη χωρά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα Βόρεια.

Πηγή: Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR