counter

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Γιατί χαστούκισε την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου;

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Γιατί χαστούκισε την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου;
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Γιατί χαστούκισε την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου;

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έδωσε συνέντευξη από κοινού με τη Δανάη Μπάρκα, κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, στο περιοδικό ΟΚ! και τη Λία Παπαιωάννου. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, αποκάλυψε το λόγο που χαστούκισε την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου.

Έχει συµβεί κάποιο αστείο περιστατικό στη διάρκεια των παραστάσεων;

Χρήστος: Το πιο αστείο ήταν ένα βράδυ, αρκετές µέρες µετά την πρεµιέρα, όπου σε µία σκηνή ξαφνικά και απροσδόκητα µου ήρθε να ρίξω στη ∆ανάη ένα χαστούκι. ∆εν ήταν σκηνοθετηµένο έτσι, αλλά ταίριαζε πάρα πολύ, γι’ αυτό και το κρατήσαµε. Έπρεπε να δεις την αντίδραση της ∆ανάης.

∆ανάη: Πάγωσα... ∆εν κατάλαβα αν ήταν µέρος της σκηνής ή αν είχα κάνει κάτι και βρήκε αυτόν τον τρόπο να ξεσπάσει. Σκεφτόµουν ότι µου έδωσε το χαστούκι για να µου πει: «Πρόσεξε, µετά έχουµε να µιλήσουµε!». Εγώ πάντως θυµάµαι ένα άλλο αστείο περιστατικό, παλαιότερα. Τα πρώτα χρόνια που ήρθε να µείνει µαζί µας ο Χρήστος, έπαιζε στο Σεσουάρ για δολοφόνους και µε έπαιρνε σχεδόν κάθε βράδυ µαζί του στο θέατρο. Μια φορά πήγαµε όλοι µαζί στην παράσταση µε την οικογένεια της µαµάς µου. Καθίσαµε στην πρώτη σειρά και ήθελα να τους δείξω ότι ήξερα το έργο, οπότε σε κάποια σκηνή πετάχτηκα όρθια και µε δυνατή φωνή είπα µια ατάκα του Χρήστου πριν την πει εκείνος. Το κοινό γέλασε, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρόσωπο του Χρήστου πάνω στη σκηνή.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο ΟΚ 459

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR