counter

Πορτοκαλόπιτα με κανταΐφι

Πορτοκαλόπιτα με κανταΐφι
Πορτοκαλόπιτα με κανταΐφι

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το κανταΐφι. 

Βγάζουμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κανταΐφι. 

Βουτυρώνουμε μια φόρμα στην οποία βάζουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 180°C για 30'-36'. Αφήνουμε την πίτα να κρυώσει.

Βάζουμε τα υλικά για το σιρόπι να βράσει. Σιροπιάζουμε την κρύα πίτα με το καυτό σιρόπι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR