counter

Ελένη Φουρέϊρα - Γιώργος Σαμαράς: Αγόρασαν έπιπλα για το σπίτι

Ελένη Φουρέϊρα - Γιώργος Σαμαράς: Αγόρασαν έπιπλα για το σπίτι
Ελένη Φουρέϊρα - Γιώργος Σαμαράς: Αγόρασαν έπιπλα για το σπίτι

Φουρέιρα Σαμαράς

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους είναι απ’ ότι φαίνεται η Ελένη Φουρέϊρα και ο Γιώργος Σαμαράς που απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια που έκαναν τα ψώνια για το σπίτι. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δεν βλέπει την ώρα να βρίσκεται μαζί όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του.

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέϊρα βγήκαν και έκαναν ψώνια για το σπίτι και συγκεκριμένα έπιπλα, καθώς η εκρηκτική τραγουδίστρια ετοιμάζει το σπίτι της στη Βούλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Hello!, θα μπορούσε αυτή να είναι και προετοιμασία γάμου.

Το χαμόγελο είναι μόνιμα ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους και οι δυο τους δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Ο Γιώργος Σαμαράς εξαιτίας του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τη Νότια Κορέα, κατάφερε να βρεθεί πλάι στην Ελένη Φουρέϊρα την ημέρα των γενεθλίων της. Δε θα μπορούσε να της κάνει καλύτερο δώρο. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε με τα ψώνια για το σπίτι στο χέρι ενώ περπατούσαν ανέμελοι στα νότια και δε σταματούσαν να χαμογελούν. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR