counter

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η απάντηση για τον γάμο της με τον Γιώργο Σαμαρά - "Ήταν στο πλάνο μας αλλά…"

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η απάντηση για τον γάμο της με τον Γιώργο Σαμαρά - "Ήταν στο πλάνο μας αλλά…"
Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η απάντηση για τον γάμο της με τον Γιώργο Σαμαρά - "Ήταν στο πλάνο μας αλλά…"

Στην κάμερα του "Fay’s time" και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα μίλησε η Κωνσταντίνα Κομμάτα

Η ίδια αναφέρθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ, στην κόρη της και στη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά.

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η αποκάλυψη για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της! "Τα έχασα μετά κόπων και βασάνων"

Όσα είπε η Κωνσταντίνα Κομμάτα 

«Η υποκριτική δε με βοήθησε στο να μπω πιο εύκολα στον ρόλο της παρουσιάστριας. Θεωρώ την παρουσίαση κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Δε θα ξαναέκανα κάτι παρόμοιο με αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν σε τηλεοπτικές εκπομπές. Είχα αντίστοιχες προτάσεις αλλά δε το σκεφτόμουν καν. Είχα φύγει κιόλας, ήμουν στην Κρήτη, αναζητούσα την αποκέντρωση, ήταν κάτι που το είχα πραγματικά ανάγκη», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της, η Κωνσταντίνα Κομμάτα είπε: «Ο Γιώργος με έχει δει ως παρουσιάστρια. Είναι πολύ αντικειμενικός, με παρακολουθεί κάθε Σάββατο και αυτός και η κόρη μας, Ιωάννα. Η δουλειά με την οικογένεια συνδυάζονται όλο και πιο εύκολα με τον καιρό… Άργησα να προσαρμοστώ. Εγώ, όχι εκείνη… Άλλαξαν τα πάντα από τότε που έγινα μαμά, προς το καλύτερο όμως.

Ο Γιώργος με βοηθάει πάρα πολύ με τη μικρή, δε θα γινόταν αλλιώς… Μια σχέση μετά την απόκτηση ενός παιδιού γίνεται πιο ουσιαστική, το ίδιο και ο έρωτας. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ήταν στο πλάνο μας ένας γάμος αλλά πλέον δεν ξέρω, έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας. Ίσως γίνει μετά από χρόνια. Αλλά δεν είναι ότι ένας γάμος θα αλλάξει κάτι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR