counter

Μπαίνει στον 9ο μήνα σε 3 εβδομάδες και είναι ήδη έτοιμη να γεννήσει…

Μπαίνει στον 9ο μήνα σε 3 εβδομάδες και είναι ήδη έτοιμη να γεννήσει…
Μπαίνει στον 9ο μήνα σε 3 εβδομάδες και είναι ήδη έτοιμη να γεννήσει…

Έτοιμη να γίνει μαμά είναι η Natasha Giggs η οποία έχει απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο με τα καμώματα της και τα σκάνδαλα με κορυφαίο την παράνομη ερωτική σχέση της επί 8 χρόνια με τον αδερφό του συζύγου της Rhodri Giggs, τον διάσημο ποδοσφαιριστή της Manchester United, Ryan Giggs.

Η Natasha Giggs είναι έγκυος και περιμένει αγοράκι. Η κοιλιά της έχει φουσκώσει τόσο πολύ που μοιάζει ότι θα γεννήσει ενώ θέλει ακόμη 3 εβδομάδες για να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της.

Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram στην οποία η κοιλιά της είναι τόσο φουσκωμένη σαν να διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ στην πραγματικότητα έχει 3 εβδομάδες ακόμη για να φέρει στον κόσμο τον – ας τον πούμε – καρπό του έρωτα της με το σύζυγο της.

Η Natasha Giggs που παντρεύτηκε το 2010 το σύζυγο της Rhodri Giggs και απέκτησαν μαζί δυο παιδιά. Το όνομα της οικογένειας τους είδαν να πρωταγωνιστεί στον Τύπο καθώς αποκαλύφθηκε η ερωτική της σχέση με τον αδερφό του Ryan Giggs.Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν υπάρξει αμφιβολίες σχετικά με την πατρότητα των δυο παιδιών. Το παράνομο ζευγάρι ήταν μαζί 8 χρόνια, όχι ελάχιστους μήνες.

Η Νatasha Giggs επιθυμεί να τα αφήσει πίσω της όλα αυτά και να συνεχίσει τη ζωή της περιμένοντας το μωρό της σε 3 εβδομάδες από τώρα, που όπως έγραψε θα είναι αγόρι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR