counter

Ελληνίδα cellebrity περιμένει σε λίγες μέρες να ολοκληρωθεί το "loading" για να γεννήσει!

Ελληνίδα cellebrity περιμένει σε λίγες μέρες να ολοκληρωθεί το "loading" για να γεννήσει!
Ελληνίδα cellebrity περιμένει σε λίγες μέρες να ολοκληρωθεί το "loading" για να γεννήσει!

Μαριάντα Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί φωτογραφήθηκε για το Down Town Kύπρου με ακάλυπτη την κοιλιά της και την φράση "baby loading" να είναι ζωγραφισμένη επάνω της. Η εγκυμονούσα Μαριάντα Πιερίδη με glam rock εμφάνιση πόζαρε στον φακό του περιοδικού θέλοντας να εκφράσει την ανυπομονησία της για τον ερχομό του παιδιού, γεγονός που την έχει γεμίσει χαρά.  Στην συνέντευξή της, η Μαριάντα Πιερίδη, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε από την εγκυμοσύνη της αλλά και το όνομα του μωρού.

Ο δημοσιογράφος την ρωτά:

Πόσα κιλά πήρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου;

Πήρα γύρω στα δεκαπέντε με δεκαέξι κιλά. Εντάξει, δεν ξέφυγα, πρόσεχα. Δεν έτρωγα τα πάντα. Έπαιρνα καθημερινά, όλες τις θερμίδες που χρειάζονται για μένα και το μωράκι, αλλά ποτέ δεν έκανα υπερβολές και ανέκαθεν απέφευγα τα φαγητά "σαβούρες". Δεν θυμάμαι, δηλαδή, να έφαγα junk foods κλπ. Πρόσεχα. Προτού ακόμη μείνω έγκυος πρόσεχα τη διατροφή μου, οπότε δεν παρεκτράπηκα ούτε κατά τη διάρκειά της. Η μόνη μου, ας την πω έτσι, τρέλα, ήταν μία συγκεκριμένη σοκολάτα χωρίς γλουτένη, καθώς και κάποια άλλα σπιτικά γλυκά. Όμως, γενικά, απέφευγα τη ζάχαρη - ακόμη και τον καφέ μου, για παράδειγμα, τον πίνω σκέτο. Αλλά και ο οργανισμός μου έμεινε συνεπής, δεν «τρελάθηκα» επειδή έμεινα έγκυος.

Έχετε βρει όνομα για το μωράκι;

Δεν το λέω ακόμη το όνομα. Αλλά θα πάρει το όνομα του ενός από τους δύο του παππούδες. Είμαι παραδοσιακή σε αυτά. Έχουμε καταλήξει. Πρέπει να τηρούμε και τις παραδόσεις μας!

Μαριάντα Πιερίδη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR